benny blanco și Gracie Abrams lansează single-ul "Unlearn"
2021-03-25 18:29:53

Hitmakerul benny blanco, autorul unor hituri precum “Eastside” (alături de Halsey și Khalid) sau “I Can’t Get Enough” (feat. Selena Gomez, Tainy și J Balvin), lansează o nouă colaborare hoț, piesa “Unlearn”, alături de artista Gracie Abrams.

Co-scris alaturi de Abrams, „Unlearn” va apărea pe noul album “FRIENDS KEEP SECRETS 2″ a lui blanco, care va fi lansat pe 26 martie. Abrams și blanco vor interpreta, de asemenea, „Unlearn”, în cadrul Late Late Show With James Corden.

În videoclipul regizat de către Jake Schreier, Gracie apare mâncând înghețată pe un container plin cu înghețată personalizată cu benny blanco.

Gracie Abrams a lucrat pentru prima dată cu Benny Blanco la proiectul ei de debut, “minor”, care a fost lansat vara trecută, în calitate de producător pentru single-ul principal.

Noul album al lui Blanco este o continuare a lansării sale din 2018 – “Friends Keep Secrets”. De atunci, producătorul a fost în spatele numeroaselor hit-uri, inclusiv „Lonely” al lui Justin Bieber și „Obsessed” al lui Addison Rae. De asemenea, și-a lansat colaborarea cu Juice WRLD, „Real Shit”, în amintirea regretatului artist la cea care ar fi fost a 22-a aniversare a celebrului rapper.

În octombrie 2019, Abrams și-a făcut debutul oficial cu piesă „Mean It”. Primul proiect de debut al lui Gracie prezintă single-urile „21″, „Mi-e dor de ține, îmi pare rău” și „Mâneci lungi”. Numită “o artistă pe care trebuie să o urmăresti” de Pigeons & Planes, Fader și iD – și încoronată una dintre cele șapte artiste de Vogue UK – Gracie Abrams se consideră compozitoare, în primul rând. De-a lungul anilor, Abrams a împărtășit clipuri de acasă ale melodiilor sale pe rețelele de socializare, adunând peste zeci de mii de urmăritori pe Instagram înainte de a lansa chiar și prima să piesă.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *