Andreea D lansează All That You Say Is (Ta Ta Ra)
2021-11-26 14:48:30

„All That You Say Is (Ta Ta Ra)”, așa se numește cel mai nou single pe care Andreea D îl lansează. Cu un sound pop dance și un refren de care îți vei aminti de la prima ascultare, „All That You Say Is (Ta Ta Ra)” este scrisă de Andreea D alături de Silviu Păduraru, Chircu Dragoș Corneliu și a fost produs de Metropolitan Records. Piesa are la bază o poveste de dragoste plină de dorință, iar videoclipul o prezintă pe artistă într-un ambient luxuriant și misterios.

„Fiecare om s-a îndrăgostit la un moment dat de o persoană care i-a adus multă suferință, a crezut în toate vorbele și gesturile frumoase ale acelei persoane, dar de fapt totul era o minciună. Despre asta cânt în piesă și pot spune că mi-am pus o bucată din suflet acolo. Mă bucur că am lucrat și eu la linia melodică, alături de Silviu (Deepside Deejays), care a compus și produs acest single, iar Dragoș Chircu mi-a transpus în cuvinte esența lui. Silviu Mîndroc a surprins genial prin ideea videoclipului acea stare și sunt super încântată de cum a ieșit. Eu zic să dați un play piesei și sunt convinsă că mulți vă veți regăsi în ea”, mărturisește artista.

Cariera ei a început ca MC și a susținut zeci de spectacole în toată România ca MC Leya. În 2011, Andreea D a devenit cunoscută la nivel internațional odată cu succesul single-ului „All My People”, o colaborare cu Sasha Lopez care a generat peste 58 de milioane de vizualizări pe YouTube și a primit două discuri de platină în Canada și Japonia. De atunci ea a lansat piese precum „Money Maker” și „Free” cu DJ Sava, iar în vara lui 2012 a lansat primul single din cariera sa solo – „So Real”, urmat de single-uri de succces precum „Opa Opa”, Bim Bim Bim”, „Magic Love”, „Paradise”, „Get Freaky” (feat Veo), „Rompedon” și „Loving You” (cu Adam Clay), care împreună au adunat sute de milioane de vizualizări pe YouTube. Vara aceasta a colaborat cu cântărețul și producătorul spaniol BoyFlow și a lansat „Zuli Zuli”, o piesă captivantă cu ritm fierbinte scrisă de Silviu Păduraru împreună cu Dragoș Damsa, Emanuela Oancea și Alin Țigănuș în studioul Metropolitan Records.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *