Costi, Vlăduța Lupău, Jador, Cream, Minodora și Diana Bucșa, împreună pentru un proiect muzical inedit dedicat zilei de 1 Decembrie
2021-11-27 10:23:00

Hitmakerul Costi, nominalizat deja pentru a doua oară la Grammy, a pregătit un proiect special pentru una dintre cele mai importante zile ale lunii decembrie: ziua Națională a României. Format din două părți, „Mare e lumea” și „România mea”, proiectul realizat de Costi aduce în același loc artiști de succes precum Vlăduța Lupău și Jador, dar și Cream, Minodora și Diana Bucșa. La doar 24 de ore din momentul lansării, clipul a adunat aproape un milion de vizualizări pe YouTube și se clasează pe locul 4 în Trending, fiind în continuă urcare.

„Mare e lumea” este un remake al celebrului hit al producătorului de succes, menit să apropie românii și să evidențieze frumusețile țării ce ne înconjoară. Cream, Minodora și Diana Bucșa lansează partea a doua a proiectului destinat acestei zile speciale și cântă împreună despre „România mea”, single ce încununează acest moment de mare importanță în istoria românilor.

Compuse de către Costi și Alina Manolache, „Mare e lumea” și „România mea” sunt piese ce au la bază iubirea față de țară, însoțite de un videoclip patriotic ce îți taie respirația.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *