Radio Crazy, intermediarul dintre artisti si Mos Craciun – Andreea D.: Nu exista Craciun fara brad
2021-12-25 22:41:40

1. Buna. Stai de vorba cu elful Carmen Vasilescu, trimis din partea Radio Crazy, ca sa afle cat de cuminte ai fost anul acesta si ce-ti doresti, drept rasplata, din sacul Mosului.
Draga elfule, eu zic ca am fost cuminte anul acesta: am incercat sa-i ajut cat mai mult pe cei care aveau nevoie, am muncit in studio, m-am jucat cu fetita mea si am avut grija de familie, iar ca drept rasplata mi-as dori ca Moșul sa-mi aduca multa sanatate si multe concerte.

2. Ai scris vreodata o scrisoare pentru Mos Craciun? Daca da, ce cuvinte ai asternut pe hartie? Ca el e batran si a inceput sa uite.
I-am scris mai multe scrisori, cand eram mica. Tin minte ca ii ceream jucarii si dulciuri, nici eu nu mai stiu exact, ca am inceput si eu sa imbatranesc, ca Mosul.

3. Ma intreaba Mosul daca stii cine este el si unde locuieste. Ce sa-i spun?
Spune-i ca toata lumea stie de el si il iubeste, in special fetita mea si i-am povestit si ei ca vine tocmai din Laponia, cu sania trasa de reni, brazdand cerul.

4. Are o curiozitate si nu scap de el pana nu-i raspund. Ce este spiritul sarbatorilor de iarna si crezi ca mai exista?
Pentru mine Craciunul inseamna familie. In fiecare an ne intalnim cu totii si lasam totul deoparte pentru a ne bucura de momente frumoase impreuna. Nu am luat niciodata un concert de Craciun, tocmai pentru a fi alaturi de familia mea. Spiritul Craciunului va exista intotdeauna, nu cred ca se va pierde vreodata, indiferent de vremuri, cred ca este tot ce a mai ramas intr-o lume guvernata de haos.

5. Mi-a zis sa-ti transmit ca el are multe surprize pentru tine, dar trebuia sa impodobesti bradul ca sa le primesti. L-ai facut?
Bineinteles ca am impodobit bradul, alaturi de fetita si sotul meu. Nu exista Craciun fara brad.

6. Cu ce preparate culinare l-ai intampinat? Care este preferatul tau?
Stiu ca a trebuit sa-l astept pe Mos cu preparate dietetice, ca am vazut ca are burta cam mare, dar l-am asteptat cu salata de boeuf, sarmale si cozonaci, care sunt si preferatele mele.

7. Alaturi de cine ai asteptat aparitia lui?
Alaturi de fetita si sotul meu si intreaga familie.

8. El isi doreste de fiecare data sa vina cu sania, pe zapada, pana la tine. Ce zici, tu voiai sa ninga?
Eu vreau sa ninga, dar nu in Bucuresti. Recunosc ca nu-mi place sa merg cu masina pe zapada. As prefera sa ninga doar la munte daca s-ar putea.

9. Care este cea mai frumoasa amintire legata de Mos Craciun? El o stie, dar vrea sa-mi povestesti si mie, pentru ca eu sunt cu el doar de 9 ani.
Cred ca cea mai frumoasa amintire este aceea cand il asteptam, copil fiind. Efectiv in noaptea de Ajun nu puteam sa dorm de emotie ca sa vad daca mi-a adus Mosul ce imi doream.

10. Eu am notat toate cele spuse de tine si voi avea grija sa ajunga in atentia Mosului. Vrei sa-i transmit ceva din partea ta?
As vrea sa-i transmiti ca eu am fost foarte cuminte si ca l-am asteptat cu drag si daca ar putea sa faca o magie de Craciun sa dispara pandemia, ar fi minunat. Nu de alta, dar imi este cam dor de scena.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *