Conan Gray a lansat single-ul Yours
2022-05-20 19:30:00

Conan Gray a lansat single-ul “Yours”, care va fi prezent pe albumul „Superache”, disponibil începând cu data de 24 iunie.

Conan a crescut așteptarea pentru album cu piesa „Memories”, lansata luna trecută. Piesa a strâns deja peste 19 milioane de stream-uri Spotify și 4 milioane de vizualizări pe YouTube. Publicatia FADER a numit-o una dintre „10 melodii de care ai nevoie în viața ta, săptămâna aceasta” și a exclamat: „Piesa arată talentul cântărețului și compozitorului de a picta scene vii colorate cu detalii emoționante pe durata sa de patru minute.” NME a salutat-o ​​ca fiind „emoționantă”, iar Billboard a numit-o „o baladă spectaculoasă” și a explicat: „Vocea lui Gray sună mai încrezătoare și mai rafinată decât oricând, în timp ce se plânge”.

Conan tocmai și-a făcut debutul la Met Gala într-un look uimitor de la Valentino. GQ l-a prezentat pe Conan în numărul lor din martie 2022 și l-a botezat „The New Prince of Sad Songs”, în timp ce Vogue l-a inclus în noul număr din această lună.

De când a lansat demo-urile originale pe canalul său de YouTube, la vârsta de 15 ani, Conan Gray a devenit unul dintre superstarurile pop ale generației sale. Chiar și după succesul comercial al hiturilor globale multi-platină „Heather” și „Maniac”, muzica sa continuă să-și mențină autenticitatea și originalitatea de neclintit. Albumul de debut al lui Gray, „Kid Krow”, creat de Gray și de colaboratorul și producătorul de lungă durată Dan Nigro, a ajuns pe locul 5 în Billboard 200, pe locul 1 în top-ul Billboard Pop Albums și a devenit cel mai mare artist care a debutat în acel an. În vara lui 2020, când „Heather” a ajuns pe primul loc în top-urile din întreaga lume, Sir Elton John l-a lăudat public pe Gray pentru că a fost singurul artist din top 50 Spotify care a scris piesa în întregime pe cont propriu. Cu peste 7 miliarde de stream-uri, Gray a atras aplauze din partea unor publicații importante precum, Vogue, GQ, V Man, Paper, Fader, Billboard, NPR, MTV, I-D, Wonderland, Clash și Notion. Acesta a susținut spectacole încântătoare la Late Night with Seth Meyers, The Late Late Show cu James Corden și The Today Show. Mult așteptatul album al doilea al lui Gray va fi lansat pe 24 iunie 2022.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *