Moneybagg Yo a lansat single-ul Rocky Road în colaborare cu Kodak Black
2022-05-21 09:23:00

Moneybagg Yo a lansat single-ul “Rocky Road” în colaborare cu Kodak Black. Noua piesă afirmă statutul perechii care combină rap-ul de stradă cu elemente moderne și complexe. „Rocky Road” sosește și cu un videoclip evocator.

Căutând o zonă emoțională, Kodak începe lucrurile cu o declarație de loialitate. La rândul său, Moneybagg injectează amintiri din agitația și romantismul deteriorate. Dezvăluind sufletul străzilor, „Rocky Road” îi prezintă Moneybagg și Kodak în cea mai buna formă.

Clipul, regizat de Young Chang, prezintă o narațiune familiară, în timp ce un bărbat care echilibrează deja complexitățile vieții se află la o răscruce: cum să răspundă la violența nesăbuită a altui bărbat. Cei doi rapperi sunt martori, ocupând o perspectivă atât în ​​interiorul scenei, cât și suficient de adiacentă pentru a avea ochii pentru imaginea de ansamblu.

În calitate de pionier al meșteșugului său, nativul din Memphis a reușit să strângă o bază de fani și să-și demonstreze talentul artistic ca fiind unul dintre cei mai buni care au făcut-o. După ce și-a împărtășit albumul “Time Served”, Bagg a continuat să-și demonstreze aptitudinea prin lansarea celui de-al patrulea album de studio, “A Gangsta’s Pain”, care a debutat pe locul 1 în Billboard 200. Proiectul apreciat de critici prezintă colaborări notabile cu artiști precum Pharrell, Lil Wayne, Future și Jhené Aiko pentru a numi câtiva și a fost acreditat „Cel mai bun din 2021″ de mai multe instituții media, inclusiv The New York Times, NPR, Billboard, Fader, Rolling Stone, Complex. Pe lângă faptul că albumul său a ajuns pe locul 1, el a ajuns pe primul loc în topul Urban Radio de patru ori consecutiv cu „Said Sum”, „Time Today”, „Wockesha” și „Scorpio”. “A Gangsta’s Pain” a fost al patrulea cel mai bine vândut album rap al anului și, în cele din urmă, a dus la spectacolele sale la Jimmy Kimmel Live, The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, o performanță live la premiile BET și mai multe nominalizări la premii (BET Hip Hop Award, MTV VMA, iHeartRadio Award, etc.) Moneybagg Yo a jucat și într-un reclamă Nike. În 2022, artistul își va menține ritmul neîntrerupt și va continua să se cufunde în diverse proiecte. Cu „Rocky Road” în spate, Moneybagg Yo este pregătit să-și continue tendința de a crește nivelul cu fiecare lună.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *