Em Beihold a lansat single-ul Too Precious
2022-05-21 11:23:00

Em Beihold a lansat single-ul “Too Precious”. Consolidat ca unul dintre cei mai tari artiști noi ai anului 2022, cântăreața și compozitoarea Em Beihold (pronunțat bye-hold) din Los Angeles dezvăluie un nou single și videoclip.

Piesa este susțtinută de un pian jazz și un ritm puternic, în timp ce ea se afirmă din nou ca o situație anormală. Elementul vizual însoțitor traduce această vibrație pe ecran fără probleme, în timp ce Em strălucește pentru cameră.

Despre cântec, Em a comentat: „Am scris „Too Precious” după ce cineva pe care îl cunoșteam m-a numit literalmente „prea prețioasă”, pentru că nu eram interesata de toată scena petrecerilor/băuturii/drogurilor, ca majoritatea oamenilor de vârsta mea. Am crescut fiind exclusă foarte mult pentru că nu am făcut lucrurile „cool kid”, așa că am vrut să scriu un imn pentru oamenii care se simțeau ca mine!”

Între timp, succesul ei „Numb Little Gold” tocmai a primit o certificare de aur de la RIAA. A strâns peste 250 milioane de stream-uri globale și aproape 8 milioane de vizualizări pe YouTube. De asemenea, continuă să crească la radio, urcând în Top 10 în Top 40 și și Hot AC fără semne de oprire sau încetinire. În plus, Em tocmai și-a încheiat primul turneu din America de Nord cu Anson Seabra și a cântat recent pentru o mulțime de 8.000 de oameni când a deschis pentru AJR.

Recent certificat cu discul de aur de catre RIAA, single-ul de debut al lui Em Beihold „Numb Little Bug” a zburat de la lansare! După ce a numărat 12 milioane de stream-uri numai în prima sa săptămână, cântecul se apropie acum de 250 de milioane de streamuri globale. A debutat în topul Billboard Hot 100, unde se află în prezent în Top 40. Simultan, Em a debutat pe locul 4 și a urcat pe locul 1 în Billboard’s Emerging Artists Chart. Capturând rapid numărul 1 în Topul Spotify Global Viral 50 și numărul 2 în Topul Spotify US Viral Chart, cântecul a ajuns, de asemenea, în Top 10 în Topul pieselor TikTok din SUA și a devenit una dintre „Top 10 Cele mai adăugate melodii” din Top 40 radio—unde este în prezent Top 10 și urcă. „Numb Little Bug” este, de asemenea, Top 10 la Hot AC și Top 30 pe topul difuzării AC Radio. În plus, piesa a fost certificată platină în Canada și aur în Australia. De asemenea, a intrat în Top 30 în topurile oficiale de single-uri atât în ​​Marea Britanie, cât și în Canada. Lansat recent, videoclipul muzical oficial se apropie deja de 8 milioane de vizualizări.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *