Aitch a lansat single-ul 1989
2022-05-21 17:37:06

Aitch a lansat single-ul “1989”. După anunțul albumului său de debut “Close to Home”, la începutul acestei săptămâni, Aitch împărtășește noul său single evocator, „1989″.

Construit pe refrenul irezistibil din single-ul marca The Stone Roses, „Fools Gold”, „1989″ este o juxtapunere inteligentă a două epoci muzicale proeminente, un pod care unește vechiul și noul Manchester, o sărbătoare dublă a trecutului povestitor de bun augur și a viitorului palpitant. Aitch combină fără efort ritmul incontestabil al imnului legendar Madchester cu versurile sale rapide și jocul de cuvinte inteligent. Aducând un omagiu anului în care a fost lansat „Fools Gold”, „1989″ vine cu un videoclip filmat pe străzile orașului natal.

Piesa „1989″ este al doilea single al lui Aitch de pe albumul sau de debut. Pregătit pentru lansare pe 19 august, “Close to Home” surprinde un tânăr artist aflat în pragul momentului de a deveni un superstar global, desfăcând aripile sale și arătându-și abilitățile de compoziție din ce în ce mai mari. Compus din 16 piese, “Close to Home” combină o latură matură și reflexivă cu carisma artistului. Aitch a fost listat recent ca un nume de urmărit „30 Under 30″ din revista Forbes.

Aitch s-a transformat de la un rapper underground la un nume de uz casnic care domina top-urile, nominalizat la premiile BRIT în doar trei ani. Aflat în avangarda unui val proaspăt de talent de la Manchester, Aitch împletește spiritul, umorul și încrederea prin lansările sale cu o valoare mare. Anterior, săriind pe piese cu Stormzy, Ed Sheeran, AJ Tracey, Pa Salieu și Headie One, Aitch a acumulat 3 miliarde de stream-uri și peste 5 milioane de vânzări record la nivel mondial. El a început anul 2022 cu ArrDee pe single-ul Top 10, „War”, după care a urmat cea mai mare vânzare din prima săptămână și locul 2 în topul din UK cu hit-ul „Baby” realizat în colaborare cu Ashanti și recenta lansare „Just Coz” cu Giggs.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *