Corina continuă seria de lansări cu – ”Foc la inimă” 
2022-05-21 21:37:00

Corina, una dintre cele mai excentrice apariții ale industriei muzicale din România, revine în atenția publicului cu noul single – Foc la inimă. Personalitatea cameleonică a artistei este pusă în evidență prin diferitele personaje pe care le interpretează în videoclipul oficial, filmat la Palatul Noblesse din București.

„E foarte important ca fiecare piesă pe care o lansezi, tu ca artist, să o și simți pentru a transmite publicului cât mai bine fiecare emoție. Pentru mine, <<Foc la inimă>> repezintă una dintre piesele empowering pe care fiecare dintre noi aș vrea să o asculte și să primească boost-ul de energie pe care vreau să-l transmit.”

 

Piesa a fost scrisă în studiourile Global Records de către florianrus, Marcel Botezan, Sebastian Barac și Alex Cotoi, iar videoclipul a fost filmat într-un cadru de vis la Palatul Noblesse. Regizorul videoclipului a fost Bogdan Păun, cu Paul Tatcu în rol de DOP, iar de producția lui s-a ocupat Loops Production.

 

Corina este o prezență excentrică pe scena românească din ultimii 20 de ani ce mereu surprinde prin stiluri și abordări noi. De-a lungul carierei s-a portretizat ca un artist de pop urban cu influențe electro, la care se adaugă un stylling nonconformist ce surprinde la fiecare apariție. Corina a rămas întipărită în inimile oamenilor cu piese precum „Fete din Balcani”, “Autobronzant” sau “A ta”, dar succesul ei a fost prezent încă de la lansarea primul ei album “Noi Doi” produs de Marius Moga în 2004, unde single-ul cu același nume a urcat până pe poziția #4 în Romanian Top 100.
Mereu într-o continuă căutare, în anul 2008 lansează albumul cu numărul patru “Gimme Your Love” înregistrat în Hamburg și supervizat de Toni Cottura, pe album regăsindu-se o colaborare cu rapperița americană Lumidee pe piesa “Let Go”. Trei ani mai târziu, lansează împreună cu JJ piesa “No Sleepin” ce urcă în Top 10 Polonia și Spania, Top 20 Germania și Australia și în Top 30 Elveția. Astăzi Corina vine cu un nou stil și o nouă prezență, abordând o direcție influențată de stilurile future și cyberpunk, dar cu piese provocatoare și refrene catchy cum am fost obișnuiți.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *