Minelli revine cu o colaborare surpriză pentru noul single – Deep Sea
2022-07-01 21:34:16

Minelli, artistul fenomen al momentului, colaborează pentru prima dată cu unul dintre cei mai cunoscuți DJi internaționali ai momentului, R3HAB pentru noul single – Deep Sea. Fiind o colaborare atât de specială, și momentul în care s-a făcut publică colaborarea dintre cei doi a fost unul special. În prima seară a festivalului ce a dat drumul distracției pentru vara aceasta, la finalului set-ului pe care l-a avut R3HAB pe Mainstage la SAGA, Minelli s-a alăturat cu un performance live al noului single, în fața a peste 20.000 de oameni.

„Sunt fan Minelli de ceva timp și am fost foarte fericit pentru succesul de care s-a bucurat Rampampam încă de la lansare. Este unul dintre cei mai talentați artiști din Europa de Est și a fost super tare timpul în care am lucrat împreună pentru Deep Sea, cât și momentul nostru de pe scenă de la SAGA. Vocea lui Minelli are o voce extrem de captivantă, fapt ce mi-a făcut munca mult mai ușoară. Abia aștept să adaug piesa în set-ul meu pentru a fi auzită peste tot în lume.” ne spune R3HAB.

Piesa a fost scrisă și compusă de către Minelli, Fridolin Walcher (Freedo) și R3HAB, în timp ce de producție s-a ocupat R3HAB alături de Fridolin Walcher (Freedo). O bună parte din momentul performance-lui celor doi artiști urmează să se regăsească și în videoclipul oficial ce a fost regizat de către Robert Ionicioiu, alături de David Mogan, de producția video ocupându-se Loops Production.

„Mi-a venit ideea piesei în minte în timp ce așteptam un zbor spre Londra și am iubit-o încă de la început. Eu și R3HAB am fost în contact de ceva timp așa că i-am trimis piesa să o asculte, i-a plăcut și a vrut să colaborăm. Sunt super încântată de faptul că am putut să lucrez în sfârșit alături de el și o să vedeți că o să se simtă energia lui în producția piesei. Am vorbit și ne-am decis să anunțăm oficial colaborarea printr-un performance live la SAGA, iar reacția publicului a fost minunată! Sunt super încântată pentru această colaborare și abia aștept să ajungă la voi, prin toată lumea!” ne spune Minelli.

Minelli este una dintre cele mai de succes cântărețe și compozitoare din România din ultimii ani, cu un șir impresionant de hit-uri scrise, precum UP (INNA x Sean Paul) , Flashbacks (INNA), F*ck That (Bastard) și Addicted (Sickotoy). Cele mai recente lansări ale artistei – Rampampam & Nothing Hurts – au dominat topurile din toată lumea, adunând peste 120 de milioane de streams & 200 de milioane de views doar în ultimul an. Mai mult de atât, Rampampam s-a clasat pe locul #4 în topul Global Shazam.

Dorința intensă și dedicarea lui R3HAB față de muzică l-au făcut cel mai descoperit artist Spotify din 16 piețe și unul dintre primii 150 de artiști cei mai difuzați din toate genurile din întreaga lume pe Spotify. În prezent, el se află la aproape 30 de certificări Gold și Platinum și se află pe locul 13 în prestigiosul top 100 DJ Top. Numai în 2020, R3HAB a sărbătorit peste 900 de milioane de stream-uri pe Spotify. Datorită spiritul liber și al atitudinii inovatoare pe care o are vis-a-vis de muzică, în 2022 R3HAB își continuă călătoria în rândul elitei muzicii electronice.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *