Piesele care ne plimba, intr-un mod complet nou, prin povesti pe care le cunoastem
2022-08-01 21:37:41

Na-no, Tamaz, Ikarus si Round Light aduc, în acest început de august, două piese care ne plimbă prin timp, ne prezintă, într-un mod paradoxal, familiaritate și noutate, și ne transpun în povești pe care le cunoaștem deja, dar într-un mod nou, cu un vibe chill sau deep.

Cele două piese semnate de artiștii I NAME IT ne ajută să privim lucrurile altfel, să interpretăm poveștile pe care le știm într-o formă nouă, dar ne fac și să ne deconectăm de la tot ce înseamnă prezent și să ne proiectăm într-un loc în care totul este exact așa cum ne dorim.

Na-no și Tamaz aduc o nouă interpretare piesei „Watermelon Sugar”, lansată de Harry Style, în 2020. Cu un vibe complet nouă, cei doi artiști ne dau energia de care avem nevoie și ne plimbă prin experiențe care vorbesc despre noi.

Ikarus și Round Light vin cu o variantă nouă, reintrepretată a piesei „Walking away“, lansată de Craig David, în 2017. Piesa, care a ajuns în topuri importante după lansare, este îmbrăcată acum în haine noi și este adusă în actualitate cu ajutorul celor doi artiști I NAME IT.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *