Piesa lui Willy William, imbracata in haine de club. DJ Rem vine cu o noua versiune pentru Trompeta
2022-08-03 19:48:13

Luna august începe cu o nouă versiune a piesei „Trompeta” de Willy William, care este adusă de DJ Rem. Cu un ritm alert, vibrant și plin de energie, noua variantă a piesei „Trompeta” îmbină sunetul dat de instrumentul inconfundabil introdus de Willy William, în varianta originală a piesei, cu semnătura plină de vitalitate a lui DJ Rem.

Varianta originală a piesei „Trompeta” a fost lansată de Willy William, unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți francezi, în 18 februarie, și a adunat, până în prezent, peste 15 milioane de vizualizări, în doar cinci luni. Un adevărat imn al petrecerilor, piesa primește acum haine de club și se strecoară, fără prea mari eforturi, în playlisturile care aduc energie în nopțile târzii de vară.

„Trompeta” ocupă un loc special în inima lui Willy William și a fost lansată cu scopul de a onora rădăcinile sale latino-caraibiene prin încorporarea sunetelor specifice cu care artistul a crescut. Acum, „Trompeta” face parte, prin acest remix care combină două stiluri complet diferite, și din viața lui DJ Rem.

De-a lungul carierei sale, Willy William a produs hituri globale, precum „Mi Gente”, alături de artistul J Balvin, dar și remixul piesei alături de Beyonce, „Goodbye”, alături de Jason Derulo, David Guetta și Nicki Minaj, cât și „MAMBO”, împreună cu Steve Aoki, Sean Paul, El Alfa, Sfera Ebbasta & Play-N-Skillz, piesă care a fost nominalizată pentru „Premio Lo Nuestro 2022″ la categoria „Pop-Urban/ Dance – Song of the Year”.

Trompeta este o piesă care mă reprezintă în totalitate ca artist. Sample-urile folosite fac trimitere la dragostea mea pentru cultura dance a anilor 90, din perioada în care eram DJ. Ritmurile latino reprezintă cultura mea insulară din Caraibe. Trompeta este un imn festiv care celebrează viața și invită întreaga lume la dans, la fel cum piesa Mi Gente a făcut-o”, a povestit Willy William, după lansarea oficială a piesei, în 18 februarie.

Willy William a devenit o senzație internațională după lansarea piesei „Mi Gente”, cu J Balvin, melodie care are la bază o piesă a lui William lansată anterior, „Voodoo Song”. Barack Obama a precizat, la acel moment, că „Mi Gente” este piesa lui preferată a anului. Și Beyonce a fost impresionată de piesă, motiv pentru care a lansat un remix oficial, produs de Scorpio Music, care a adunat peste 105 milioane de vizualizări pe YouTube. De asemenea, videoclipul oficial al piesei a strâns peste 3 miliarde de vizualizări pe YouTube.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *