Lil Baby face echipă cu Tears For Fears pentru The World Is Yours To Take
2022-09-24 11:00:54

Lil Baby face echipă cu Tears For Fears pentru “The World Is Yours To Take”. Piesa este în colaborare cu Budweiser și va fi prezentă pe coloana sonoră oficială a Cupei Mondiale FIFA™ și în conținutul campaniei de la Budweiser, berea oficială a Cupei Mondiale FIFA. Imnul plin de energie preia refrenul iconic din hitul din anii ’80 „Everybody Wants to Rule the World” de la Tears for Fears, inspirând fanii să înceapă călătoria către măreție. Cântecul pop transcende generațiile și geografia, punctând energia pe care Budweiser și Lil Baby o căutau pentru colaborare.

În urmă cu patru ani, fanii sportului din întreaga lume se adunau pentru Cupa Mondială FIFA 2018, exact când Lil Baby și-a început drumul pentru a deveni un superstar odată cu lansarea primului său album. Acum, fenomenul rap, originar din Atlanta și recunoscut la nivel global, folosește scena globală a Cupei Mondiale FIFA și parteneriatul cu Budweiser pentru a reflecta asupra călătoriei sale și pentru a inspira fanii.

Noua mea piesă cu Budweiser pentru coloana sonoră a Cupei Mondiale FIFA 22 este una specială pentru mine. Este vorba despre călătoria în care am fost cu toții în ultimii câțiva ani și să sărbătorim ceea ce urmează. Când am început să fac muzică în 2017, am mers all-in într-un vis care m-a adus acolo unde sunt acum și asta vreau să simtă fanii când aud melodia. Sper că te va face să te simți ca și cum ai ieși pe terenul de la Cupa Mondială, făcând mișcări către propriile tale vise, orice înseamnă asta pentru tine” – Lil Baby.

Lil Baby va sărbători single-ul și albumul proaspăt lansat de ziua sa de 28 de ani, cu un show live la hotelul Budweiser. Colaborarea nu se oprește la un single; perechea va face echipă cu artiști uimitori din întreaga lume pentru a lansa noi versiuni ale cântecului și a filma videoclipul la Cupa Mondială FIFA.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *