Oana Bobeanu debutează cu melodia Crede-n Tine
2022-09-29 19:04:20

Nouă lansare pe piața muzicală românească!

Oana Bobeanu – cel mai nou nume din lumea mondenă, originară din Câmpulung Muscel, dar stabilită de ani buni la Oslo, Norvegia, vine să surprindă publicul cu o melodie de debut care poartă un mesaj nobil și altruist.

“Crede-n Tine” – așa se numește piesa, este compusă și produsă de către interpretul și producătorul din Republica Moldova, EL Raduși echipa sa din Spania, iar din spusele artistei, mesajul melodieiVreau să ajungă la cât mai multă lume, să înțelegem cât de Important e să fim OAMENI și să Credem”.

Creația muzicală are și un videoclip filmat la “frontiera” dintre Eforie Sud și Eforie Nord, iar imaginile în care apare interpreta sunt, parcă, surprinse dintr-o poveste, în care mătușica petrece frumos timpul cu nepoțelele dragi, fetițele, apropo, fiind gemene. Videoclipul a fost regizat și produs de către Dan Mihai Lupescu.

Oana Bobeanu este profesor de fizică, de profesie, dar a făcut și Radio & TV, în trecut, momentan fiind și Fondator al Asociației „Școala Succesului” pentru copiii talentați din zona Muscel, la Câmpulung Muscel, Argeș.

Piesa și videoclipul au fost lansate și prezentate la o serie de emisiuni TV de la București, iar în curând vor fi lansate și în Republica Moldova.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *