Adam și Renvto lansează alături de Petre Ștefan Dau Tare
2022-10-07 16:49:38

Adam și Renvto fac echipă cu Petre Ștefan și lansează „Dau Tare”, un single ce subliniază faptul că imperfecțiunea fiecăruia se poate transforma într-o calitate sau un atu. Compusă de către cei trei artiști, „Dau Tare” dezvăluie prin muzică și versuri o poveste a străzii, una prin care fiecare își poate învăța propria lecție.

„Îmi pare bine să numesc proiectul «Dau Tare» cel mai important proiect de până acum. Mă bucur că am creat piesa alături de doi dintre prietenii mei, Renvto și Petre. Sper că se vor bucura cât mai mulți oameni de piesă și vor aprecia calitatea pe care am încercat să o aducem mai aproape de ei”, povestește Adam.

Single-ul aduce un sound fresh, însoțit de un mesaj sincer și puternic. Fie că sunt încă copii sau deja adulți, oamenii pot întâmpina o mulțime de situații neprevăzute în care trebuie să își asume rolul în care sunt și responsabilitatea alegerilor făcute.

„Dau Tare” este și prima piesă a noului proiect la care Renvto lucrează. „Sperăm să aducă mai aproape de voi artiști, piese, precum și un nou sound. Asocierea cu Adam și Petre este una pe care mi-o doream deja de ceva timp și s-a întâmplat să fie acum. Ambii îmi sunt prieteni și îi apreciez pentru stilul lor și energia pe care o aduc în piese”, povestește artistul și producătorul Renvto.

„Cea mai tare colaborare din ultima perioadă, pe care am făcut-o alături de doi dintre prietenii mei. Este prima colaborare alături de Renvto și Adam, dar prevăd că nu va fi ultima. Sunt doi oameni talentați, care aduc ceva diferit și cred că împreună am creat o piesă care va face haos”, adaugă Petre Ștefan.

Renvto și-a început cariera ca producător și scriitor muzical pentru mulți artiști de succes care au cucerit topurile muzicale de-a lungul timpului. A colaborat cu Lino Golden, Jo Klass, Azteca, Marko Glass, Bvcovia, pentru piese precum „Cobain”, „Seria 7″, „Pale Mande”, „Design” și „Mamaia Bici”. În vară a lansat „Necesar”, un single care a devenit viral pe TikTok și pe YouTube și care a ajuns în fruntea clasamentelor de specialitate, iar recent a făcut din nou echipă cu Mario Fresh pentru piesa: „In The Light”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *