Dagny a lansat single-ul High & Lows
2022-10-07 17:19:39

 Dagny a lansat single-ul „High & Lows”. Piesa sosește în urma unei veri aglomerate de apariții la festivaluri și a unei serii de spectacole sold-out la Londra, Berlin și Amsterdam. „Highs & Lows” vine în urma celei mai recente lansări, „Brightsider”.
Melodia lansată înainte de a începe să lucreze la albumul ei, „Highs & Lows” este o baladă pop emoționantă, personală, centrată pe ideea de a fi alături de cineva în cele mai dificile momente.

Dagny declară următoarele despre noul single: “Sunt foarte fericită să anunț „Highs & Lows” – una dintre ultimele single-uri înainte de a mă scufunda în procesul de realizare a unui nou album. „Highs & Lows” este una dintre cele mai brute melodii pe care le-am scris vreodată. Ați putea spune că este vorba despre dragoste necondiționată, despre a rămâne constant alături de cineva indiferent de ce se întâmplă. Sper că această melodie va fi o îmbrățișare caldă pentru cei care au nevoie de ea.”

Născută în Tromsø, Norvegia, Dagny Norvoll Sandvik este o forță pop. Până în prezent, muzica lui Dagny a acumulat peste 1 miliard de stream-uri, a fost nominalizată la 6 premii Grammy norvegiene (Spellemannprisen), are melodii co-scrise pentru Katy Perry, Ashnikko și Julie Bergan și a colaborat cu numeroase trupe, printre care se numără și eroii indie-rock din Liverpool, The Wombats, super-producătorul american Steve Aoki, alte puteri norvegiene – Astrid S și duo-ul EDM – Seeb și Crystal Fighters.
Albumul de debut al lui Dagny, Strangers / Lovers, lansat în mai 2020, a fost lăudat de The Guardian, The Independent, BBC Music, The Metro și multe altele.

Anul acesta, Dagny a avut un turneu norvegian sold-out care a durat peste două luni, vânzările fiind de peste 16.000 de bilete. De atunci, a revenit pentru a susține 3 spectacole sold-out la Londra, Berlin și Amsterdam, în mijlocul unei veri aglomerate de festivaluri în Norvegia – în special un loc pe scena principală la cel mai mare festival de vară, Øyafestivalen.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *