Oh Wonder a lansat albumul 22 Make
2022-10-07 17:57:00

Oh Wonder lansează albumul „22 Make”. După ce a avut un turneu mondial uriaș anul acesta, inclusiv un spectacol sold out la Brixton Academy, întâlnirile intime ale trupei londoneze unice în magazinele din Marea Britanie continuă.

O lucrare emoționantă, dar în cele din urmă pozitivă, „22 Make” include „Can We Always Be Friends?”, „Magnificent”, imnul „Fuck It I Love You” și „True Romance”. Acesta completează proiectul „22 Break” al lui Oh Wonder, a cărui primă ediție a fost prezentată anul trecut și continuă călătoria remarcabilă a grupului.

„22 Make” reprezintă o perioadă tulbure în povestea incredibilă a lui Oh Wonder. Prima jumătate, „22 Break”, a pregătit scena spre sfârșitul anului 2021: aici au fost teme universale (singurătate, inadecvare, resentimente, frici pentru viitor) așa cum le-a trăit un cuplu în timp real, toate aruncate în aer în pandemie. Nu multe trupe pot face un album de despărțire care să culmineze cu căsătoria lor – dar, din nou, Oh Wonder nu a fost niciodată ca alte trupe. Ieșind din „22 Break” și toată căutarea sufletească pe care i-a forțat să o facă, Josephine și Anthony s-au căsătorit și au canalizat toate acestea în a doua jumătate, „22 Make”: un album cu totul nou, coloană sonoră a luminii de la capătul unui tunel.

Această perioadă de transformare continuă povestea remarcabilă de succes a lui Oh Wonder. Aclamatul album din 2020, No One Else Can Wear Your Crown a continuat o serie de albume impresionante, acumulând peste 2,7 miliarde de streamuri și fani vocali precum Billie Eilish și Griff. Oh Wonder chiar a fondat și a construit literalmente de la zero cafeneaua Nola din Peckham. Prin deschiderea față de fanii lor și unul față de celălalt, „Make or Break?”, pregătit de cele două jumătăți din „22 Break” și „22 Make”, pare nu atât o întrebare, cât o alegere activă – să fii cât mai sincer posibil, să mergi mai departe și să spună povestea lor așa cum doar Oh Wonder poate.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *