De Black Friday, SAGA Festival pune în vânzare biletul de 1 milion de dolari
2022-11-09 21:20:10

Cele mai mari reduceri din an sunt chiar după colț, iar SAGA vine cu surprize pentru fanii festivalului.

 

Cel mai mic preț pentru biletele GA este disponibil doar în acest weekend

 

De Black Friday, începând de vineri, 11 noiembrie, de la ora 00:00, până luni, 14 noiembrie, la ora 00:00, SAGA pune în vânzare o cantitate limitată de bilete pentru cea de-a treia ediție a festivalului, la prețul de 55 euro + taxe. Doar săptămâna aceasta, în cele trei zile, biletele GA pot fi achiziționate la prețul special, cu o reducere de aproape 100 de euro față de prețul final.

 

Cei care își doresc să fie parte din lumea SAGA, să se bucure de artiștii preferați și de muzica lor la București au acum ocazia să intre în posesia biletelor la cel mai mic preț.

 

Fii superstarul festivalului! SAGA pune în vânzare în acest weekend biletul de 1 milion de dolari, redus 99%, care poate fi cumpărat cu 10.000 de dolari. Dacă vrei să fii primul care are parte de o experiență completă de festival, să ai propriul tău artist lounge, un penthouse pe durata evenimentului, poze cu artistul preferat, masă și tratament VIP, propriul bucătar și plimbare cu elicopterul deasupra Bucureștiului, aceasta este singura șansă de a-ți transforma visul în realitate. Și asta nu e tot! Există un singur bilet disponibil, pentru acela care dorește să-și transforme viața în festival pentru trei zile.

 

Toate detaliile și caracteristicile biletelor disponibile de Black Friday pot fi urmărite aici.

 

SAGA Festival se dezvoltă și aduce în 2023 mai multe genuri muzicale, mai multe scene, mai multe ore de distracție. Cea de-a treia ediție începe să se contureze și va trece la următorul nivel atât în ceea ce privește conceptul și producția, cât și line-up-ul și activitățile de pe parcursul celor trei zile. Unele dintre cele mai mari live act-uri din lume vor putea fi văzute la SAGA: artiști internaționali cu milioane de fani, așteptați de publicul din România, vor anima spiritele. Live act-urile vor fuziona cu muzica electronică și cu seturile incendiare pregătite de cei mai iubiți DJi la nivel global.

Acestea fiind spuse, vă invit cu drag, apoi vă aștept cu impresii!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *