ENELI semnează cu Universal Music Romania & MediaPro Music și pregătește lansarea noului single – Gemini
2022-11-09 22:31:35

ENELI intră în portofoliul Universal Music, cea mai mare casă de discuri din lume, și pregătește primul single, „Gemini”, care va fi disponibil pe data de 18 noiembrie pe toate platformele de streaming.

ENELI este una dintre artistele din România care a cucerit topurile internaționale. Printre piesele care au spart granițele tării se numără piesele „Tell Me Who” și „Back To Me” în colaborare cu Vanotek, „Save Me” alături de producătorul turc Mahmut Orhan, dar și hit-ul „Mhm Mhm” împreună cu Manuel Riva, piesă care a urcat până pe locul 3 în topul Breakout Billboard Club din Statele Unite și a fost nominalizată în 2016 la MTV Europe Music Awards, la categoria „Best Romanian Act”.  De asemenea, Eneli este cunoscută pentru talentul său în materie de songwriting, artista colaborând cu numeroși artiști.

Artista a studiat Comunicare și Relații Publice la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și și-a dus pasiunea pentru muzică la alt nivel cu studiile de Songwriting/ Compoziție muzicală în Londra, la The Institute of Contemporary Music Performance, în cadrul unui program de master.

Universal Music Romania este parte a Universal Music Group, cea mai mare casa de discuri din lume. Universal Music Romania și-a câștigat poziția de lider de piață încă de la înființare, in 2006, datorita strategiei sale inovatoare. Pe lângă activitățile clasice de casa de discuri, producție, distribuție și promovare de conținut muzical, Universal Music Romania este și o companie de marketing, implicată constant în dezvoltarea strategiei de brand, bazată pe asocierea cu industria de entertainment, prin realizarea unor parteneriate strategice între label, artiști și brand-uri. Parte a Universal Music Romania, MediaPro Music a fost înființată acum 26 ani și deține un catalog local important, ce include peste 8000 de piese. Cu zeci de artiști de top, albume de succes și premii muzicale, sute de hituri și concerte, MediaPro Music este una dintre cele mai importante prezente din industria muzicala locala.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *