Paulina a lansat un live session special cu patru dintre melodiile ei
2022-11-26 19:08:26

Paulina, artista care a reînviat valul de neo-proto-electro-manele si a adunat o comunitate impresionantă în mediul online, lansează un EP live de patru melodii.
Live session include variante pentru melodiile “Fetita ta de milioane”, “Kalinka”, “Nu sunt infractoare” si “Steluta ta”, piese compuse de catre Paulina.

In cadrul live-ului, Paulina este insotita de catre trei instrumentisti, care fac parte din band-ul ei: Robert Voicu (Bass), Dante (chitara) si Sfichy (acordeon).

Anul acesta Paulina a lansat albumul “Prin lume”, care a aparut digital si in format fizic, editia pe vinil.

Paulina cântă la pian, chitară, vioară și voce, dar se ocupă și cu partea de producție și compoziție. În plus, Paulina lucrează la un volum de poezie. Cea mai cunoscută melodie din repertoriul Paulinei este „Fetița ta de milioane”, pe care a scris-o înainte de a hotărî să se mute la Bucuresti din Brașov, iar conceptul piesei este inspirat din filmul „Million Dollar Baby” – „Am făcut-o ca o analogie pentru povestea mea de dragoste cu un muzician autohton și ca o promisiune față de mine că voi ajunge acolo unde mi-am propus. E amuzant că îi arătasem tatălui meu piesa înainte să o lansez și mi-a spus că sigur nu o să asculte lumea așa ceva.”, a declarat Paulina intr-un interviu acordat Vice.com.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *