Machine Gun Kelly colaborează cu Naomi Wild pentru Taurus
2022-11-26 19:47:48

Machine Gun Kelly colaborează cu Naomi Wild pentru “Taurus”. Melodia va fi prezentă pe lungmetrajul Taurus de la RLJE Films, o unitate de afaceri a AMC Networks. Filmul îl prezintă pe Machine Gun Kelly într-un rol principal care acționează sub numele său adevărat, Colson Baker. El interpretează un muzician în ascensiune, dar tulburat, care caută la nesfârșit inspirația pentru a-și înregistra următoarea melodie. TAURUS scris și regizat de Tim Sutton (Donnybrook; Dark Night), cu Colson Baker (The Dirt, Good Mourning), Maddie Hasson (Malignant, We Summon The Darkness), Demetrius „Lil Meech” Flenory (“BMF”), Ruby Rose , Scoot McNairy (Argo, „Halt and Catch Fire”), Lil Tjay și Naomi Wild este disponibil în prezent în cinematografe selectate și la cerere.

Filmul a câștigat aprecieri, iar actorul principal Colson Baker (MGK) primind mai multe premii cheie din industrie de-a lungul drumului, inclusiv Premiul Spotlight la Newport Beach Film Festival Honors, Premiul Discovery la Festivalul Internațional de Film de la San Diego și un Premiu Spotlight la Festivalul de film SCAD Savannah.

Săptămâna trecută, pe frontul muzicii, MGK a primit prima nominalizare la Grammy din cariera sa. Nominalizat pentru cel mai bun album rock, Mainstream Sellout de la MGK, care a dat naștere single-urilor „Maybe” featuring Bring Me The Horizon și „Emo Girl” cu Willow Smith, a ajuns pe locul 1 în Billboard 200, devenind al doilea său clasament consecutiv după 2020. De asemenea, a fost numit unul dintre Time100 Next din 2022, o listă care onorează liderii emergenti din întreaga lume care modelează viitorul și definesc următoarea generație.

Duminica trecută, MGK a câștigat un premiu AMA pentru Artistul rock favorit. Nu numai că costumul său îndrăzneț mov Dolce & Gabbana a acaparat titlurile, dar discursul său emoționant despre locul său în lumea rock s-a dovedit a fi cireașa de pe tort. “Au fost unii oameni din comunitatea rock care m-au numit turist, dar se înșeală. Sunt un rocketman”, a proclamat el.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *