Petre Stefan lansează albumul CENTAUR la Arenele Romane pe 8 aprilie
2023-03-16 20:56:57

Unul dintre cei mai apreciați artiști urbani la ora actuală, Petre Stefan își lansează albumul de debut – CENTAUR – în cadrul unui eveniment special pe data de 8 aprilie la Arenele Romane din București.

Pe 25 noiembrie 2022 se lansa albumul CENTAUR pe platformele de streaming, iar de atunci și până acum a adunat peste 20 de milioane de stream-uri și vizualizări, clasându-se ca unul dintre cele mai ascultate materiale de hip-hop din ultimii ani.

Petre Stefan promite un show de excepție, plin de surprize și momente special gândite pentru public. Concertul va avea parte și de invitați speciali care vor face spectacol alături de CENTAUR, iar aici vorbim despre Bvcovia, Scuze!, YNY Sebi, Berechet, M.G.L.,  Niku și mulți alții rămași încă secreți.

“CENTAUR este cel mai important proiect din viața mea. Odată cu acest prim album mi-am dovedit mie că pot face lucruri mari dacă îmi propun. Au trecut trei luni de când l-am lansat, am primit cele mai tari reacții de la oameni, iar acum cred că suntem cu toții pregătiți să-l cântăm live pe 8 aprilie la Arene. Vreau să facem cea mai mare panaramă! Ne vedem la show!” – Petre Stefan

Acestea fiind spuse, vă invit cu drag, apoi vă aștept cu impresii!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *