Ville Valo (HIM) se alatura lineup-ului Metalhead Meeting
2023-03-17 12:01:26

Ville Valo se alatura lineup-ului Metalhead Meeting ca si cap de afis pe data de 26 mai. Setlistul va include cu preponderenta piese HIM dar si piese proprii, inclusiv de pe albumul lansat recent, “Neon Noir”.

Ville alaturi de trupa sa se alatura festivalului care ii are ca si capete de afis pe americaniide la PANTERA pe 27 mai si Life Of Agony pe 28 mai

Alte trupe confirmate, majoritatea de pe scena a doua: Black Sonic Pearls, Rhemorha, Oyd, Black Tooth, Fuelled by Fear, Ironwill, Diosa, Nest of Plagues, Spektrvm, Psycorepaths. Alte nume vor fi anuntate pe afis in curand.

Ville Valo se numara printre cei mai indragiti solisti ai scenei metal internationale. Carismaticul artist s-a impus pe scena muzicala ca frontman al trupei H.I.M. pentru care a compus majoritatea pieselor si alaturi de care a dat nastere asa numitului ‘love metal’, o combinatie de gothic metal, alternative si dark rock.

La scurt timp dupa incheierea capitolului H.I.M. in 2017, Ville Valo si-a reluat activitatea artistica in cadrul proiectului VV lansand la inceputul acestui an, pe 13 Ianuarie, albumul Neon Noir. Vorbind despre artistii care l-au influentat, Vallo numeste formatii precum Black Sabbath, Type O Negative sau Fields of Nephilim, punand insa in acelasi timp accentul si pe faptul ca literatura a jucat un rol important in dezvolatrea sa ca artist, numind autori precum Edgar Allan Poe, Charles Baudelaire sau Charles Bukowski ca numarandu-se printre scriitori care l-au influentat.

Ville Valo ramane una dintre vocile inconfundabile ale scenei muzicale, artist desavarsit care la randul sau a influentat generatii intregi de artisti si muzicieni.

In 2023 Metalhead Meeting sarbatoreste 10 ani de la prima editie si revine la formatul de 3 zile si va avea loc intre 26 si 28 mai la Romexpo, in aer liber. Headlinerul festivalului este trupa americana PANTERA, trupa considerata ca fiind una dintre cele mai mari trupe de metal din toate timpurile. Trupa va urca pe scena sambata, pe 27 mai. Phil si Rex canta cu Charlie Benante de la Anthrax si cu Zakk Wylde.

Primul val de 3000 de abonamente la Categoria A din fata scenei, este deja epuizat de aproape o luna si mai mult de jumatate din abonamentele la festival sunt deja vandute. Categoriile A si VIP vor fi sold out in curand.  Metalhead Meeting ofera fanilor de 10 ani o serie de trupe alese cu grija, multe in premiera in Romania.

Abonamentele de trei zile se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Magazinul Muzica si pe terminalele SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Un eveniment METALHEAD & BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM.

Acestea fiind spuse, vă invit cu drag, apoi vă aștept cu impresii!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *