Cine este artista care a luat premiul Best New Artist la Gala România Ești Tu. Artiștii Roton Music au urcat pe scena galei
2023-03-20 19:24:32
Pe 15 martie a avut loc prima ediție România Ești Tu, gala care strânge laolaltă proiectele cu adevărat valoroase din România. România Ești Tu este despre oameni frumoși, business-uri de succes, dar și cele mai noi investiții/proiecte locale.

 

Artiștii Roton Music au cântat pe scena galei cele mai noi piese lansate, făcând din România Ești Tu o seară de neuitat.

 

Prima artistă, Misha Miller, este noua revelație a tinerei generații, cunoscută pentru vocea ei puternică și colaborările care i-au adus succes la nivel internațional. Artista a încântat publicul galei cu hit-ul ei Mahala, fiind premiată cu Best New Artist pentru realizările de până acum. Cel mai nou single al Mishei Miller, Un minut, remake după celebrul single Hi-Q, s-a lansat vineri și cucerește deja inimile ascultătorilor.

Amedeo, cântăreț și compozitor talentat, și-a făcut un nume prin versurile sale sincere și interpretările captivante. Muzica sa se bazează pe o varietate de influențe, inclusiv pop și rock, creând un sunet unic care cu siguranță a rezonat cu cei din sală. Ultima sa lansare, Albastru, vorbește despre o intensă poveste de iubire.

 

Sabrina Stoica a fost și ea prezentă la gală. Cunoscută pentru vocea sa uluitoare și prezența sa suavă pe scenă, cu un repertoriu care se întinde de la balade proprii la cover-uri cunoscute, interpretarea Sabrinei a fost plină de sinceritate. Artista a lansat Valuri la Mal, prima ei piesă, în februarie.

Nu în cele din urmă, LIA a surprins prin vocea ei puternică, sound-ul nostalgic și mișcările de dans. Muzica ei este un omagiu adus anilor 80, îmbinând sunetul din acea perioadă cu un beat contemporan. Prima Dragoste, cea mai recentă lansare a LIEI, a cucerit publicul.

 

Împreună, acești patru artiști au făcut din Gala România Ești Tu o noapte de neuitat, sound-urile lor unice creând o experiență de neuitat pentru toți cei care au participat.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *