FLO colaborează cu Missy Elliott pentru Fly Girl
2023-03-24 15:29:52

FLO colaborează cu Missy Elliott pentru „Fly Girl”. Câștigătorii BRIT Rising Star și BBC Sound Of 2023 reimaginează Fly Gal pentru fanii lor, stabilit pentru prima dată în legendara melodie a lui Missy „Work It” în 2002.

FLO armonizează impecabil cu ritmul producătorului executiv MNEK – fuziunea perfectă a vechiului R&B întâlnește R&B-ul modern. Missy Elliott a apreciat FLO pentru prima dată în aprilie 2022, când a auzit single-ul lor inovator „Cardboard Box” și a distribuit grupul de fete britanice pe Twitter cu mult înainte ca lumea să le cunoască numele. „Îmi amintesc că câțiva dintre fanii lor mi-au trimis clipuri ale spectacolelor lor și am simțit imediat atmosfera autentică a anilor 90. Mi-a plăcut faptul că toți cântau atât de bine, un control vocal excelent, așa că atunci când mi s-a cerut să fac parte din discul „Fly Girl”, a fost o idee excelentă”, spune Missy.
Când legendarul rapper și producător, câștigător al premiilor GRAMMY și MTV, a auzit pentru prima dată „Fly Girl”, i-a plăcut atât de mult melodia încât a scris ceva nou.

La aproape un an de când FLO și-a lansat single-ul de debut „Cardboard Box”, cântecul a acumulat acum 100 de milioane de stream-uri globale, EP-ul lor de debut „The Lead” ajungând până în prezent la peste 300 de milioane de stream-uri. Dorind să le mulțumească fanilor pentru sprijinul acordat, FLO a lansat „Losing You” la sfârșitul anului trecut, un slow jam R&B care prezintă trei voci atât de conectate între ele, atrăgând chiar atenția rapperului britanic Stormzy. Stella, Renée și Jorja au fost invitate să colaboreze cu Stormzy la remixul pentru „Hide & Seek”, după ce acesta a postat pe Twitter. Stormzy a trimis un mesaj video către FLO despre colaborare și le-a spus, de asemenea, vestea incredibilă că au câștigat BBC Sound Of 2023.

Fiind primul grup care a câștigat vreodată BRIT Rising Star, FLO urmează acum superstarurilor globale, inclusiv Adele, Sam Smith și Celeste, care și-au început cariera cu ambele distincții. Crezând în „viziunea lor din prima zi”, FLO a devenit cea mai îndrăgită trupă britanică a anului, nominalizată la categoria Cel mai bun debutant la MOBO, unde și-au făcut debutul sublim la premiile TV UK, precum și platforma de No Signal’s.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *