Noi idile muzicale în EP-ul Alinei Eremia - OH, NO!
2023-05-29 19:33:59

După ce Alina Eremia și-a surprins fanii cu piesa ,,Ultimul nivel”, în colaborare cu Aerozen, artista continuă surprizele cu un nou set de piese presărate cu condimentele specifice, sound-uri noi și colaborări neașteptate. Printre ele se numără și piesa ,,Spune-mi”, o colaborare cu Ștefan Costea, piesă cu un instrumental halucinant, exact ca povestea de dragoste descrisă în versuri. Din EP mai fac parte, de asemenea, și piesele “Oh, no!” și <<Rendez-vous>>.

EP-ul “OH, NO!” a fost majoritar compus de Alina Eremia, iar pentru producție artista a colaborat cu Gridan, Paul Iorga, DOMINO și Alexandru Turcu. În plus, pe partea de muzică și versuri au mai contribuit Florian Rus, Theea Miculescu și Randi.

,,Pentru că nu-mi plac limitele, pentru că nu mai vreau ca muzica să mai zacă câte un an, doi într-un folder uitat, pentru că e nice când nu e totul matematică, m-am decis să scot un EP care nu a avut un brief, am experimentat și am lăsat inspirația să curgă liberă și să dea formă emoțiilor. Fiecare piesă are personalitatea ei și m-am distrat în timpul sesiunilor, lucru care sper să se transmită și cei care asculta să intre în starea pieselor.” ne spune Alina Eremia.

Alina Eremia și-a început cariera la o vârstă fragedă, iar la acest moment este una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicală. Cântecele și colaborările ei au fost întotdeauna în topuri, iar printre cele mai bune hituri ale Alinei includem: ,,Cum se face”, ,,A fost o nebunie”, ,,În dreapta ta”, colaborarea cu Vescan, ,,Tatuaj” și ,,Noi”. În 2021, Alina a lansat cel de-al doilea album al său, “Déjà Vu”, care a primit titlul de Best Album la The Artist Awards 2021. În 2022, Alina Eremia s-a bucurat de foarte mult succes cu single-uri care au ajuns rapid pe locul #1, cum ar fi ,,Supertare”, cu Connect-R, care le-a adus și premiul pentru cea mai bună colaborare a anului la The Artist Awards 2022, și ,,Cerul roșu”. În acest an, Alina a lansat cel mai nou EP al său, “Metamorphosis”, pentru care a experimentat noi sunete și a colaborat cu nume precum Sak Noel, Ilkan Gunuc, Arem Ozguc și Arman Aydin. Recent, ea a adăugat un alt #1 cu ,,Ai fost”, colaborare cu Mario Fresh, care a fost #1 pe YouTube în tendințe și a intrat în topurile radio la doar două săptămâni de la lansare. Ultimul single al Alinei, ,,Cine-i focul, cine-i apa”, a fost, de asemenea, foarte bine primit de fanii săi.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *