🎶 Guilty lansează noul său single și videoclip Opium
2022-06-14 11:47:17

Trupa de post punk/ rock alternativ GUILTY revine în atenția publicului cu piesa “Opium”

Trupa de post punk/ rock alternativ GUILTY revine în atenția publicului cu piesa “Opium”, primul single lansat in 2022, după o pauză de jumătate de an, timp in care trupa s-a axat pe compus primul material discografic, ce urmează a fi lansat anul acesta.

Tema piesei continua direcția începută cu “Illusions Never Die” și “Personal”, lansate anul trecut însă abordarea piesei este in direcția unei balade care creste substanțial pe final. Piesa este interpretată atât în limba engleză cât și în limba spaniolă. Opium este o balada rock cu tema dramatică ce vorbește despre o despărțire grea, despre dependenta emoțională a omului , comparată cu dependența de droguri.

Piesa a fost înregistrată la IV Metal Foundry iar de mix și master s-a ocupat Alexandru Mîșu. Videoclipul piesei a fost filmat atât în România cât și în Lima, Peru.

GUILTY este o trupa de rock alternative unica pe piata muzicala din Romania, formata din peruanul Ruben Villanueva (lider vocal si compozitor), brazilianul Renan Santos (chitara) si romanii Cristi Diaconu (tobe) si Silviu Ruta (chitara bass). ​S-au cunoscut in 2019, iar in 2020 au lansat primul EP intitulat “A long way to nowhere”, compus din 5 piese. De atunci si pana acum stilul trupei a evoluat constant, piesele de pe albumul ce va fi lansat in toamna promitand mult.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *