070 Shake a lansat albumul You Can't Kill Me
2022-06-13 17:29:15

070 Shake a lansat albumul “You Can’t Kill Me”. Produs executiv de 070 Shake și Dave Hamelin și mixat și masterizat de Mike Dean, noul proiect vine alături de un videoclip regizat de Alexander Wesseley pentru piesa „Medicine”. Clipul include o interpretare intimă a melodiei, în timp ce Shake este scufundată în apă, cântand printr-o mască de oxigen. Albumul conține piese lansate anterior „Body”, „Web” și primul material de la You Can’t Kill Me, „Skin and Bones”.

“You Can’t Kill Me” este o extensie a interogării anterioare a umanității, a lui Shake, care urmărește să-și expună și mai mult sentimentele cele mai intime și să exploreze conexiunile interpersonale complicate, proiectul fiind manifest despre investiția emoțională și retragerea. Vorbind despre premisa proiectului, ea împărtășește: „Suntem atât de atașați de această lume fizică, încât ne face mai susceptibili de a fi răniți. Nu mă poți ucide pentru că sunt mai mult decât corpul meu.” Detaliind în continuare geneza albumului, ea spune „Cu fiecare album, parcă ai fi dezvăluit din ce în ce mai mult. “You Can’t Kill Me” arată cât de dedicată sunt să fiu liberă în muzică… Sentimentul este cel mai mare ingredient al muzicii mele.”

070 Shake își încheie turneul principal din America de Nord săptămâna viitoare cu o preluare de 4 nopți a El Rey din Los Angeles, culminând o cursă de 20 de întâlniri care a avut opriri în Chicago, New York City, Toronto, Houston, Phoenix și multe altele. Pentru a vedea cât de electric a fost turneul ei, “You Can’t Kill Me”, 070 Shake a distribuit recent un videoclip live cu „The Pines”, înregistrat la începutul acestei luni la House of Blues din Chicago.

Tracklist

1. Web
2. Invited
3. History
4. Medicine
5. Skin and Bones
6. Blue Velvet
7. Cocoon
8. Body (ft. Christine and the Queens)
9. Wine & Spirits
10. Come Back Home
11. Vibrations
12. Purple Walls
13. Stay
14. Se Fue La Luz

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *