2 Vibes Symphony – concert sold out la Sala Radio
2017-10-31 18:34:31

Duo-ul 2 Vibes Symphony, unul dintre cele mai interesante proiecte muzicale din acest an, va concerta cu casa închisă miercuri, 8 noiembrie, la Sala Radio, începând cu ora 19:00.

Toate biletele au fost vândute de peste două săptămâni, iar cei 100 de muzicieni care vor urca pe scenă vor fi protagoniștii unui spectacol-poveste în care, pe lângă partea muzicală, s-a pregătit un show de lumini și video mapping pe orga din Sala Radio, elemente vizuale destul de rar întâlnite în spectacolele simfonice din România.

2 Vibes Symphony este un proiect unic în țara noastră, avându-i ca membri pe Ciprian Rogojan (licențiat al Academiei de Muzică “Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, fondator al formației Sistem, locul 3 la concursul Eurovision în anul 2005) și Alexandru Anastasiu, doctor în muzică, percuționist în in Orchestra Națională Radio, câștigător al bursei Yamaha și organizator al primului Festival Internațional de Vibrafon, numele său regăsindu-se pe celebrele baghete Mike Balter.

Pentru concertul de la Sala Radio, 2 Vibes Symphony au o invitată specială din Statele Unite ale Americii: Laura Bretan, tânăra de origine română care a uimit juriul de la “America’s Got Talent” și a câștigat “Românii Au Talent”. Laura Bretan vine la București după ce a avut un recital foarte apreciat la Vancouver (Canada), în cadrul unei gale unde au participat vedete percum Oprah Winfrey, Goldie Hawn, David Foster, Steven Tyler (Aerosmith), Carly Rae Jepsen, Jay Leno, Robin Thicke, The Tenors sau Matteo Bocelli. După spectacolul din 8 noiembrie, Laura Bretan va pleca la Vatican, unde va participa la o ceremonie inițiată de Sanctitatea Sa, Papa Francisc.

Concertul de la Sala Radio va fi dirijat de maestrul Constantin Adrian Grigore, cu participarea extraordinară a Orchestrei de Cameră Radio și a Corului Academic Radio (dirijor Ciprian Țuțu).

Spectacolul este prezentat de Telekom și Radio România, fiind organizat în parteneriat cu Roton Music, sprijinit de Borsec, Trends by Adina Buzatu și Mike Balter (producător de accesorii pentru instrumente de percuție).

Așadar, acestea fiind spuse, vă invit cu multă plăcere la concert, apoi vă aștept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *