220 KID face echipă cu ÁSDÍS pentru piesa Release
2022-04-28 22:59:00

220 KID face echipă cu ÁSDÍS pentru piesa “Release”. Melodia urmează single-ul său numărul de pe primul loc din mai multe teritorii și remixul „Wellerman”, nominalizat la BRIT Awards, dar și piesa recentă a Defected Records „Another Life” cu Jem Cooke.
Vorbind despre noul său single, 220 Kid, a spus: „Release este rezultatul unui proces de colaborare cu Tom De Mac, Jake, Amira, Joe și ÁSDÍS, a cărui voce incredibilă spune povestea melodiilor. Piesa este influențată de stilul clasic de piano house, care a permis întotdeauna vocilor puternice să spună povești emoționante. Producția pe care am făcut-o a fost mereu acolo pentru a susține versurile și sentimentele pe care le oferă vocea, păstrând-o neprocesata și întunecată atunci când povestea se instalează și apoi se construiește și se înalță atunci când adevărata tristețe ajunge la apogeu”.

Continuându-și ascensiunea ca unul dintre cei mai căutați producători de dance-pop din Marea Britanie și stabilindu-și propriul sunet unic care traversează cu succes atât cluburile, cât și undele radio, artistul folosește un bas puternic care poartă vocea vehementă și plină de semnificație a lui ÁSDÍS, piesa fiind un refugiu expresiv pentru ceea ce se simte dacă scapi de ciclul mizerabil al durerii.

Cu o colaborare autentică și semnificativă, 220 Kid a devenit unul dintre cei mai prolifici colaboratori ai muzicii dance din Marea Britanie, lucrând cu oameni ca JC Stewart, Becky Hill, Nathan Evans, Billen Ted, GRACEY, Brynn Christopher și Dillon Francis.
În ciuda faptului că a ieșit pe scenă abia în urmă cu doi ani, cu hitul său „Don’t Need Love” cu GRACEY, care i-a adus ulterior o nominalizare pentru Best British Single la BRITs, în februarie, 220 Kid a revenit pe covorul roșu al BRITs, de data aceasta nominalizat la categoria Song Of The Year pentru single-ul său „Wellerman”, cu Nathan Evans și Billen Ted, care l-a scos pe Drake de pe locul 1.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *