220 KID face echipă cu S1mba pentru Lose Control
2022-09-25 12:47:26

220 KID face echipă cu S1mba pentru “Lose Control”. Vorbind despre noul său single, 220 Kid a spus: „Lose Control a apărut când S1MBA, Grades și cu mine ne-am încurcat în timp ce terminam o altă melodie. Linia de bază a fost primul lucru și în curând ne-am bruiat și am sărit la altceva. Cu toții avem acea parte întunecată căreia îi place să se distreze noaptea. Este vorba despre acele nopți cu cei mai buni prieteni pe care nu le vei uita niciodată.”

Fiind unul dintre cei mai căutați producători dance-pop din Marea Britanie, 220 Kid continuă să-și stabilească sunetul care ajunge cu succes atât în ​​cluburi, cât și în undele radio, revenind cu „Lose Control”, o piesă care exprimă dorința de a fi liber pentru noapte. Făcând echipă cu Grades în producție, vocea de la S1MBA combinată cu o linie de bas și un ritm de dans uptempo clasic creează piesa pop perfectă pentru a vedea vara.

Având o colaborare autentică și semnificativă în centrul muzicii sale, 220 Kid a devenit unul dintre cei mai prolifici colaboratori ai muzicii dance din Marea Britanie, lucrând cu oameni ca JC Stewart, Becky Hill, Nathan Evans, Billen Ted, GRACEY, Brynn Christopher și Dillon Francis.

În ciuda faptului că a ieșit pe scenă abia în urmă cu doi ani, cu hit-ul său „Don’t Need Love” cu GRACEY, care i-a adus ulterior o nominalizare pentru Best British Single la BRIT, 220 Kid aa revenit pe covorul roșu al BRIT, de data aceasta nominalizat la categoria Song of The Year în parteneriat cu Mastercard pentru single-ul său „Wellerman”, cu Nathan Evans și Billen Ted, care l-a scos pe Drake de pe locul 1.

„Lose Control” este cea mai recentă colaborare cu S1MBA, cântărețul și rapperul britanic a avut succes anterior cu single-ul său „Rover” ft DTG, care a ajuns pe locul 3 după ce a devenit viral, câștigându-i și o nominalizare BRIT pentru Song of the Year.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *