2Normal și Dr. Mako au lansat o nebunie de piesă Beam, Beam
2023-05-27 11:37:08

Lumea muzicală va aplauda, cu siguranță, noua colaborare muzicală dintre cei doi artiști, 2Normal cu Dr. Mako pentru piesa ”Beam, Beam”. Este vorba de o nebunie de piesă cu un videoclip pe măsură, ce îi va binedispune pe cei care vor urmări acest proiect.

Finalul de lună mai aduce o surpriză muzicală, ”Beam, Beam”, o nebunie de piesă scoasă de Sprint music și de doi olteni, Dr. Mako și Eduard Cotoara care au făcut muzica și textul, alături de Andrei Turcu care a făcut orchestrația și de Claudiu Stan de la (MVPEntertainment), care s-a ocupat de videoclipul haios.

”După ani de zile de încercări de a lucra împreună, Dr. Mako a găsit o cale de colaborare între noi, venind către mine cu propunerea piesei într-un stadiu incipient, în luna octombrie. De atunci și pînă acum piesa a suferit destul de multe modificări din toate punctele de vedere, ca tip, gen, ca orice. Ne aflăm în fața unei piese de vară, de club, cu influențe orientale, care sperăm să prindă la toată lumea. Anul 2023 este un an care mie, personal, mi-a adus colaborări de mult dorite și un an în care pentru prima oară lansez mai mult de două piese și sunt foarte recunoscător pentru asta. Sper că muzica noastră să ajungă la inimile oamenilor, mulțumesc Sprint Music pentru suportul acordat și sper că piesa să ajungă la inimile iubitorilor de muzică bună”, a spus Edward Cotora alias 2Normal, interpretul piesei. Iar compozitorul, Dr. Mako, pe care îl știți din colaborarea cu Oana Radu feat. Eli – ”Tu”, dă din nou lovitura cu un joc de cuvinte.

”Nouă ne-a făcut plăcere să facem piesa. Acum, rămâne să vedem publicul larg ce decide. Eu am compus-o, am scris versurile. Împreună cu el am modificat, în sensul că a dat personalitate anumitor părți din interpretare. Adică a venit și cu partea lui, mai ales pe bridge, unde a avut o prezență mai importantă ca personalitate muzicală. Poate, de aici, se poate face și un remix bun. Să sperăm că avem ceva șanse. Cum mi-a venit ideea? Mă gândeam că dacă iubești și suferi, asta poate să ducă la “beam, beam”, spune el. Care ne-a spus și cum au ajuns să colaborăm.

”Edi este chitarist și solist vocal, și este și absolventul Școlii de Teatru din Craiova. În primul rând că noi suntem craioveni! Când reușisem primul meu mare succes cu piesă “Tu”, cu Oana Radu, el era fan, să zic așa. Era mai mic. Și vedea că se poate pleca din Craiova și să ajungi să fii pe toate radiourile. Și, de atunci, am ținut legătura constant. S-a mai sfătuit cu mine pe unele piese, am mai încercat să colaborăm, ne-am mai gândit noi la niște idei, dar asta a fost prima propunere concretă a mea către el. Fiindcă m-am gândit că o voce guturală, așa, ar merge pe piesă. Asta a fost. Ce așteptări am de la melodia asta? Nu știu dacă o să fie nebunie. M-aș bucură dacă refrenul acesta ajunge la oameni. Dacă vă uitați și la videoclip în timp ce ascultați piesa, să știți că e o treabă foarte, foarte plăcută! Nici eu nu mă așteptam. Mă gândeam că poate fi imnul îndrăgostiților care suferă din dragoste! Asta e ideea. Dacă reușește să se creeze o atmosferă… Noi încercăm”, a spus el în încheiere.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *