Irina Rimes x Theo Rose - ,,Stinge Luminile” (OST Miami Bici 2) - cea mai neașteptată colaborare a anului
2023-11-08 20:45:44

Cele două forțe supranaturale ale industriei muzicale românești, Irina Rimes și Theo Rose s-au unit pentru a adăuga o piesă de colecție în soundtrack-ul filmului Miami Bici 2. ,,Stinge Luminile” te introduce cu ironie în lumea peliculei, lume în care visul american uneori pare roz, alteori e de lăsat în urmă. 

,,Stinge Luminile” a fost scrisă de Irina Rimes și Alex Cotoi, care s-a ocupat și de partea de producție. Piesa vine însoțită și de un videoclip special cu Irina Rimes, Theo Rose și scene în premieră din Miami Bici 2. Videoclipul a fost regizat de SAN, cu DOP Eugen Dedcov și produs de LOOPS PRODUCTION. 

Biletele pentru premiera Miami Bici 2 din 24 noiembrie pot fi deja achiziționate.

,,Strofele piesei sunt inspirate din primii 5 ani de când mă mutasem în România, mai precis în Crângași, de unde am învățat despre fondul de rulment și, în general, despre viața de la bloc. Am avut 2 ani o datorie de 4000 de lei la întreținere și de fiecare dată când băgam mâna în cutia poștală, mă rugam să nu fie vreo nouă factură. Scoteam reclame și răsuflam ușurați, că putem să mai ignorăm încă o zi obligațiile noastre de locatari. De fapt, când am scris piesa, încă nu știam că o voi cânta chiar eu, după care mi-am dat seama că face parte din istoria trăită chiar pe pielea mea și că mi-ar face chiar plăcere să povestesc asta prin cântec.

După decizia de a păstra piesa în repertoriul propriu și personal, m-am gândit la Theo Rose, cu care voiam de mult să colaborez și știam că și ea își dorește, după discuția dintr-o pauză de la <<Vocea României>>. Mă bucur mult că i-a plăcut piesa și că s-a pretat atât de bine pe vocea ei, pe care eu o consider una dintre cele mai frumoase din România.” ne spune Irina Rimes.

,,Îmi place să cânt ce scrie Irina. E una dintre preferatele mele, așa că am acceptat colaborarea aproape de dinainte de a asculta piesa. Mai tare a fost când mi-a povestit că textul piesei reflectă o perioadă din viața ei. E frumos să cânți despre lucruri adevărate, iar piesa <<Stinge Luminile>> spune adevărul multor români.” ne spune Theo Rose. 

“Miami Bici 2” este disponibil în cinematografe din 24 noiembrie și este cel mai scump film  independent românesc făcut vreodată, filmat în Los Angeles, Hollywood și Las Vegas, cu participarea unora dintre cei mai mari actori de la Hollywood.

“Miami Bici 1” este unul dintre cele mai de succes filme românești care a fost difuzat în cinematografe doar trei săptămâni din cauza pandemiei. De aceea, în premieră în România, cu trei săptămâni înainte de lansarea oficială “Miami Bici 2”, partea întâi va fi difuzată în cinematografe.

Cele două filme sunt regizate de Jesus del Cerro, cu Matei Dima și Codin Maticiuc în rolurile principale.

Irina Rimes este unul dintre artiştii emblematici ai industriei muzicale din România, care şi-a pus amprenta asupra publicului şi topurilor radio şi TV prin stilul unic de interpretare, piese statement, peste 340 de show-uri live intense şi pline de emoţie și  peste 450 de milioane de vizualizări pe Youtube. „Despre el”, „Cosmos”, „Pastila” și ,,ACASĂ” sunt cele patru albume compuse de Irina care includ hituri precum „Visele”, „Ce s-a întâmplat cu noi”, „Iubirea noastră mută”, „Bandana”, „Bolnavi amândoi”, „Nu ştii tu să fii bărbat”, iar colaborările cu artişti precum Guess Who, Carla’s Dreams, The Motans, INNA, Grasu XXL, Bruja sau Cris Cab, dar şi piesele compuse pentru Andra, Antonia, Nicole Cherry, confirmă versatilitatea sa. În 2022, Irina a lansat și mini seria de documentare „Pe drumul meu”, ce s-a bucurat de un real suport atât în mediul online, în special din partea fanilor, cât și în offline. De asemenea, artista a redevenit unul dintre jurații show-ului Vocea României, difuzat pe PROTV și a avut, conform audiențelor Media Forest, cea mai ascultată piesă a verii lui 2022, „Ba ba ba – Inima mea bate”. Colaborarea alături de The Motans, pentru piesa ,,Gata de zbor”, se bucură atât de susținerea fanilor, cât și de cea a radiourilor. În 2023, Irina și-a încântat audiența cu piese precum ,,Neiubita ta”, ,,Flori de mai” și <<Changer>>.  Ultimul său single, ,,Gelos”, a fost două săptămâni în Top 10 cele mai ascultate piese de la radio, ajungând până pe #8. 

Theo Rose este una dintre cele mai populare și versatile artiste din România. Cu o carieră în continuă ascensiune, ea a reușit să cucerească inimile publicului prin intermediul unor piese de succes și colaborări de impact. Cu o voce puternică și un talent muzical remarcabil, Theo Rose a devenit o prezență notabilă în industria muzicală românească. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără “Pe bune”, “Awella”, “De azi”, “Pastila sufletului” (împreună cu What’s UP), “Nu știi ce vrei” și “Pansament”. Aceste melodii au avut un impact semnificativ în industria muzicală și au cucerit topurile de difuzare radio și platformele de streaming. Colaborările sale au fost de asemenea impresionante, colaborând cu artiști precum Emilian pentru “De trei zile”, Damian Drăghici pentru “Roata”, Cabron pentru “Fructul Interzis” și MIRA pentru “Ca-n România”. Aceste colaborări au adus varietate și prospețime în repertoriul său și au demonstrat versatilitatea sa muzicală. De asemenea, Theo Rose este pentru a doua oară antrenor în cadrul emisiunii “Vocea României” de la PRO TV, unde face echipă cu Horia Brenciu în cel de-al 11-lea sezon al competiției de voci.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *