Delia și Antonia lansează videoclipul oficial al piesei "eRai", prima colaborare a celor două artiste
2024-05-10 18:59:15

Delia și Antonia prezintă fanilor videoclipul oficial de la “eRai”, prima piesa care marchează colaborarea mult așteptată a celor două artiste.

“eRai” a fost compusă de Delia și Alex Cotoi, versuri Delia, producție Alex Cotoi. Videoclipul a fost regizat de Bogdan Daragiu și Delia, DoP Bogdan Daragiu, producție video Luca’s Art Film.

Echipele de beauty și styling ale celor două artiste au fost formate din Claudiu Burcă (make-up), Ștefan Tudor (Hair) și Cristina Crăciun (styling) pentru Antonia și Hilke Muslim (styling) pentru Delia.

Piesa “eRai” este parte din albumul Deliei care se numește “Flex” și care include 13 piese: “Gustul care te fură”, “OTZL GLTZ”, “Lololo”, “Sirena Apelor”, “Nu pot”, “Flex”, precum și colaborările cu HVNDS pentru “SKNDL”, “Tot ce vrei” cu Adrian Despot”, “Jimmy Samurai” cu Oana Matache, “Fără Te merau” cu Connect-R, “Cum am știut” cu Killa Fonic și “Cum era” cu NANE.

“eRai” a fost interpretată în premieră de cele două artiste pe scena de la Mina Museum unde Delia a lansat albumul într-un show special. Concertul integral este disponibil pe canalul de YouTube al Deliei.

Una din cele mai emblematice artiste ale genului pop și un songwriter cu numeroase hituri compuse de ea însăși, Delia este constant pe cele mai înalte poziții din topurile muzicale prin zeci de hit-uri lansate în peste 20 de ani de activitate. Universul ei artistic este într-o continuă dezvoltare, iar acest lucru este cel mai vizibil în show-urile ei sold-out de la Sala Palatului: “Deliria”, “Psihedelia”, “Acadelia”, show-urile în aer liber de la Verde Stop Arena: “Cum era” și “Rockadelia”, “Flex” sau evenimentul excusivist “Delia’s Winter Wonderland” de la Teatrul Național din București prin care mereu surprinde cu cele mai creative idei.

Anul acesta, Antonia a lansat “Hasta Luego” și “Cum se împarte dragostea” cu Puya, a doua lor colaborare după “Hurricane”.

 

În 2023, Antonia a lansat single-ul “Moonlight” cu KiDi, “Bad Girls” cu SICKOTOY, INNA și Eva Timush, dar și “Dududum” cu florianrus, o piesă de dragoste care a uimit publicul, dar și “Late Night Feelings, precum și “Ping Pong”. În același timp, a fost unul dintre personajele principale ale filmului “Haita de acțiune”, o comedie scrisă și regizată de Vali Dobrogeanu, în care artista a jucat rolul unui polițist alături de Matei Dima (BROmania), Alex Bogdan, Anca Dinicu, Vlad Brumaru, Anca Dumitra, Iancu Sterp, Elena Chiriac și Alex Delea. Sfârșitul anului 2023 a adus “Iubirea mea e cu tupeu”, o melodie în limba română care a crescut rapid pe TikTok.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *