5GANG se transformă într-o bandă de jefuitori în noul clip „Scuze"
2019-05-06 16:41:16

„Scuze” este noua piesă lansată de 5GANG, cu un scenariu captivant și o poveste a unui jaf într-o bancă cu 5 hoți. Cu umor și situații neașteptate, membrii trupei și-au pus amprenta pe acest proiect inedit pentru ei, „Scuze” fiind și prima lor piesă cu o componentă de storytelling: cei 5 tineri se transformă în clip într-o bandă de jefuitori.

„Dacă la celelalte piese 5GANG am fost mereu atent la fiecare pas și ne-am făcut multe griji despre cum o să sune, cum o să fie, fiind și la început, la piesa aceasta am decis să go with the flow și să fie totul natural, totul pe vibe. Am mers pe principiul că prima idee e mereu cea mai bună și cred că am scos un prods destul de tare”, spune Selly. „Videoclipul este ceva inedit pentru noi, e primul videoclip care are și o componentă de storytelling, primul care are o poveste. Am vrut să diversificam, să facem ceva complex, dar să facem și ceva amuzant. Piesa „Scuze” este o piesă amuzantă, iar videoclipul spune povestea unui jaf într-o bancă cu 5 jefuitori foarte proști – noi suntem stereotipul jefuitorilor nepricepuți, amuzanți, ca cei din Singur acasă”, mai spune Selly râzând. „Noi ne-am distrat foarte mult și sperăm ca și publicul să o facă. Ne vedem pe 1 iunie la Arenele Romane!”.
5 GANG va susține pe 1 Iunie 2019, la Arenele Romane, două concerte în aceeași zi, de la ora 14:00 și de la ora 19:00. Show-ul de seara a înregistrat cel mai rapid sould out de la Arenele Romane, iar biletele pentru cel de la prânz sunt pe cale să se epuizeze. Ultimele 100 de bilete la show-ul 5GANG mai pot fi achiziționate pe https://bilete.5gang.ro/.
Trupa a lansat și shop-ul online, de unde se poate achiziționa cel mai cool merchandising oficial, al carui design a fost creat chiar de către membrii trupei: https://shop.5gang.ro/
5 GANG – 24/7, 1 Iunie 2019, Arenele Romane este un eveniment Global Events și Global Talent United, în parteneriat cu BestMusic Live Concerts, powered by Virgin Radio.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *