6lack a lansat single-ul Since I Have A Lover
2023-03-03 20:31:08

6lack a lansat single-ul “Since I Have A Lover”.
După aproape cinci ani de absență din lumina reflectoarelor, astăzi, unul dintre cei mai iubiți și de ultimă generație artiști, 6lack, se întoarce cu anunțul noului său album foarte așteptat, “Since I Have A Lover”, care este programat pentru lansare pe 24 martie.
După cum este exemplificat prin piesa de titlu, acest nou corp de lucrări va dezvălui 6lack așa cum nu l -am mai văzut sau nu l -am mai auzit. Regizat de Andrew Donoho, vizualul izbitor surprinde profunzimea și gama incredibilă care servește ca bază pentru noul proiect care va găzdui conversații despre sănătatea mintală, vindecarea, creșterea personală, dragostea și propria sa călătorie de a -și găsi drumul.

Pronunțat „Black”, artistul de trei ori, nominalizat la Grammy și multi-platină, a surprins genial o voce a unei generații prin arta sa dinamică. Născut și crescut în Zona 6 din Atlanta, 6lack a explodat pe scenă cu albumul său de debut Free 6lack în 2016, cimentând sunetul său singular. Ulterior, el a fost catapultat în  în 2018, odată cu sosirea albumului său, East Atlanta Love Letter, care a ajuns numărul 1 în albumele R&B de top și a atins numărul 3 în Billboard 200.

Veneratul artist a acumulat peste 7,8 miliarde de stream-uri globale pe platforme, oferind totodată lumii unele dintre cele mai mari hituri din ultimul deceniu prin colaborări explozive cu unii dintre cei mai îndrăgiți artiști de astăzi, printre care J. Cole, Future, Selena Gomez, Young Thug, Timbaland , Normani, Isaiah Rashad, Rita Ora, Ty Dolla $ IGN, Lil Baby, Khalid, Jessie Reyez, Nao și mulți alții. Cel mai recent, colaborarea sa colosală cu Lil Tjay pe piesa „Calling My Phone” i-a câștigat un număr 1 pe Hot R & B/Hip-Hop Songs, nr. 1 pe Hot Rap Songs Chart și a fost pe locul 3 în Billboard pentru toate genurile Hot 100. De atunci, piesa a atins statutul de platină și a fost adusă la viață printr -o performanță emoționantă la emisiunea The Tonight Show cu Jimmy Fallon.

6lack despre „Since I Have A Lover”:
“Melodia este despre dorința de a avea o dragoste sănătoasă. Este o notă pentru sine, că nu mai sunt cine eram sau unde am fost și că există un scop mai mare care începe să se dezvăluie în lucrurile pe care le creez. Pur și simplu împingem dragostea, pentru că este nevoie. Versurile sunt scurte și servesc ca un moment de recunoaștere pentru modul în care mă simt, iar refrenul este mai puțin liric și mai mult un sentiment. Este o ușurare, este încredere, este fericirea, este suprarealist.”

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *