"7 ani de inchisoare" - Atat a riscat un artist de la noi! Afla DECIZIA oamenilor legii!
2017-05-04 15:51:01

Un artist de la noi si-a aflat sentinta în dosarul de urmarire penala. A riscat 7 ani de inchisoare, iar acum…

Dupa ce s-a ales cu dosar penal in urma cu cateva luni, acum a aflat decizia oamenilor legii. Karym, caci despre el este vorba, este unul dintre cei mai noi artisti de pe piata muzicala, care înca de la debutul sau s-a bucurat de sustinerea unor artisti de renume în România, precum Celia sau Andreea Antonescu, a fost tras pe dreapta in data de 20 iunie 2016, in timp ce se deplasa catre locuinta din Braila de la un eveniment privat din Focsani, pe motivul depasirii vitezei legale. In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat ca autorizatia de punere in circulatie a autovehicului expirase recent. In cauza, s-a intocmit dosar penal si i-a fost retinut permisul de conducere. Artistului i-a fost eliberata o dovada inlocuitoare valabila pentru 15 zile. Acesta a fost testat cu aparatul alcool test rezultatul fiind zero.

Atunci artistul a declarat ca a fost foarte ocupat in aceea perioada, pregatindu-se pentru o noua lansare si a neglijat acest aspect, marturisind ca pe viitor va fi mult mai atent. Acum, la aproape un an de la incident, artistul a aflat decizia de la Parchetul de pe langa Judecatoria Braila.

“Analizand infractiunea savarsita, astfel cum aceasta a fost retinuta in cauza constat ca sunt incidente prevederile art. 318 alin. 1 si 3 Cod procedura penala. Astfel pentru infractiunea savarsita legea prevede pedeapsa inchisorii pana la 7 ani, dar in raport de modul si mijloacele de savarsire, scopul urmarit, imprejurarile in care fapta a fost comisa, urmarea produsa sau care s-ar fi putut produce, prejudiciul relativ mic si aspectul recuperarii acestuia, existenta unei disproportii vadite cheltuielile pe care le-ar putea implica desfasurarea procesului penal si gravitatea urmarilor produse, faptul ca prejudiciul a fost acoperit, constat ca in cauza nu exista un interes public in urmarirea infractiunii pentru care s-a dispus inceperea urmaririi penale in cauza. Fata de cele expuse, In temeiul art. 318 alin. 1, 2, 3 din cod procedura penala raportat la art. 314 alin. 1 lit. b din cod procedura penala, dispun: Renuntarea la urmarire penala fata de suspectul Mircea Cioclei (Karym)”, se arata in decizia Parchetului de pe langa Judecatoria Braila.

Astfel, in cazul artistului s-a dispus incetarea urmaririi penale, si este obligat la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat.

Karym a lansat la inceputul anului videoclipul piesei “Anonim”, o colaborare cu Mellina, single ce a acumulat in scurt timp de la lansare peste 1 milion de vizualizari. Acum, artistul pregateste o super colaborare cu o artista de top de la noi.

Asadar, acestea fiind spuse, va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *