A aparut un nou hitmaker. Ii puteti spune Mr. Gong
2015-11-17 21:13:20

music-picture (65)

“Call me” este mai mult decat un single de debut. Atunci cand dam play, rasuna Gong-ul.

Mr. Gong isi face aparitia in peisajul muzical romanesc cu o piesa speciala, o combinatie intre 2 genuri aparent incongruente: swing-ul anilor ’30 si sound-ul contemporan de electro house. “Mi-ar placea tocmai ca publicul sa nu capteze mesajul meu de la prima ascultare, ci sa apese in continuu butonul de replay”, a declarat razand Mr. Gong.

Prima data cand artistul a inceput sa cocheteze cu ideea de cariera muzicala se intampla la varsta de 10 ani cand a luat contact cu un set de tobe. Doi ani mai tarziu, deja era inregistrat la o scoala de muzica. “Din clasa a sasea pot spune ca stiam exact ce imi doresc”.

Numele sau de scena este inspirat chiar din pasiunea sa nr. 1: “Fiind la baza percutionist/tobosar, am ales un nume reprezentativ din aceasta sfera”, a marturisit artistul.

Pentru Mr.Gong, scena este cea de-a doua casa datorita celor 500 de concerte sustinute in 25 de tari diferite alaturi de Morandi in 2007. Mai apoi, talentul sau de percutionist a fost remarcat de Alexandra Stan, pe care a acompaniat-o in concertele din intreaga lume.

Identitatea sa muzicala a fost creionata, de-a lungul timpului, de creatiile unor artisti diversi ca stil: de la Wolfgang Amadeus Mozart, Charlie Chaplin, Ray Charles la Michael Jackson si Sting.

Pentru viitor, Mr.Gong are o serie de obiective clar definite: “Sa lansez un prim album si sa fiu nr.1 in topul Billboard”, a marturisit artistul.

Va invit sa-l descoperim impreuna pe Mr.Gong urmarind clipul dupa care va astept cu pareri. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *