A fost lansat albumul de aniversare a 5 ani de la Goodbye & Good Riddance de la Juice WRLD
2023-05-19 23:32:09

A fost lansat albumul de aniversare a 5 ani de la Goodbye & Good Riddance, de la Juice WRLD. Această lansare include două piese noi nelansate, „Glo’d Up” și „No Good”, care au fost înregistrate în aceeași perioadă în care Juice WRLD a înregistrat albumul original Goodbye & Good Riddance.

Pentru a sărbători lansarea a 5 ani, The 999 Club, în parteneriat cu NTWRK, este încântat să anunțe un pop-up special în onoarea aniversării a 5 ani de la albumul al lui Juice WRLD „Goodbye & Good Riddance”. Această experiență captivantă îi va captiva pe fani cu produse exclusive, colaborări incitante, lansări muzicale noi și filmări nemaivăzute până acum . Evenimentul pop-up va avea loc în perioada 19-21 mai, între orele 11:00 și 19:00, la 433 N Fairfax Ave din Los Angeles, CA 90036. „Suntem incredibil de încântați să comemorăm aniversarea a 5 ani de la monumentalul album Juice WRLD, „Goodbye & Good Riddance”, prin această experiență pop-up captivantă”, spune Peter Jideonwo, managerul Juice WRLD. „Acest eveniment îi va aduce pe fani mai aproape de arta lui Juice WRLD, permițându-le să-și celebreze moștenirea în timp ce ascultă muzică nouă, explorează colaborări exclusive și se cufundă în lumea lui captivantă.”

În aprilie 2020, mama lui Juice, Carmela Wallace, a anunțat înființarea Live Free 999 Fund, care primește sprijin suplimentar prin Grade A și Interscope Records, pe lângă donațiile individuale. Fondul Live Free 999 onorează moștenirea fiului ei sprijinind tinerii în luptele lor, făcând acest lucru cu dragoste, bucurie și onestitate emoțională.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *