A fost lansata piesa Cigarettes a lui Juice WRLD
2022-02-05 20:25:00

A fost lansata piesa “Cigarettes” a lui Juice WRLD. Artistul vorbeste in noua melodie despre problema adictiilor sale, dar si despre iubire. O inregistrare a aparut prima data pe internet, in 2018, fiind data jos de mai multe ori, iar de atunci melodia a tot fost urcata pe diferite site-uri. Cu mai multa muzica pe drum, echipa sa a lansat oficial piesa, impreuna cu un nou videoclip pentru “Go Hard 2.0”.
Intr-o perioada scurta de timp, Juice WRLD a jucat un rol semnificativ in modelarea sunetului hip-hop-ului de astazi.
Anul trecut, a fost lansat “Fighting Demons”, al doilea sau album postum, precum si “Into The Abyss”, un documentar care a fost difuzat pe HBO.
Juice WRLD a fost un rapper, cantaret si compozitor american. A fost cunoscut pentru single-urile sale “All Girls Are the Same”, “Lucid Dreams” si “Robbery”. Acesta a lansat 3 albume: “Goodbye & Good Riddance” (2018); “Death Race for Love” (2019) si “Legends Never Die” (2020). A castigat un premiu American Music Awards pentru Favorite Male Artist-Rap/HipHop in 2020, un premiu Billboard Music Awards pentru Top New Artist in 2019, si un premiu iHeart Music Awards pentru Best Hip-Hop Album in 2020. Totodata, artistul a mai primit 2 nominalizari la MTV Video Music Awards, 12 nominalizari la Billboard Music Awards si cate o nominalizare la BET Awards si BET Hip-Hop Awards.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *