A1 X J1 face echipă cu SL pentru Man On A Mission
2022-12-16 18:43:10

A1 X J1 face echipă cu SL pentru “Man On A Mission”. Regizat de Yuksel Yilmaz (Potter Payper, V9, OFB), videoclipul muzical însoțitor a fost filmat în Peak District și prezintă o maturitate de la A1 x J1, adoptând o abordare less is more.

A1 x J1 creează o nouă poziție pe cel mai recent single al lor „Man On A Mission”, permițând versatilitatea lor artistică să strălucească. Fără niciun eșantion la vedere, single-ul scurt, dar dulce, este o baladă intimă, în comparație cu melodiile lor cele mai iubite. Împreună cu o melodie de pian, beat-urile trap sincopate plutesc delicat, în timp ce vocea lui A1 X J1 capătă un ton mult mai reflectorizant alături de vocea mereu rece, calmă și adunată a celebrului rapper britanic SL.

În timp ce duo-ul a câștigat un succes remarcabil în industria muzicală, incluzând trei single-uri de top cinci, colaborări cu oameni precum KSI, Aitch, Mabel și o nominalizare la BRIT în 2022, mai recent au atins alte niveluri personale. Acestea vin sub formă de prezentare într-o campanie Converse recentă, devenind artiștii principali ai turneului Amazon Music X Fortnight și susținând N-Dubz în turneul lor recent epuizat. Nu se termină aici, perechea este, de asemenea, cap de afiș pentru primul lor turneu UE în decembrie și tocmai a luat acasă râvnitul premiu GRM Breakthrough Artist of the Year.

Ultimul lor single, „Don’t Lie”, a văzut inițiativa empatică a duo-ului să strălucească, deoarece au decis să doneze bugetul de 30.000 de lire sterline pentru videoclipul muzical jocului de fotbal caritabil Sidemen Fc Vs Youtube All Stars, din care profiturile merg către o serie de organizații caritabile. inclusiv Make-A-Wish Foundation. Organizația de caritate oferă sprijin copiilor cărora le-a fost furată copilăria de o boală gravă. De asemenea, vor sprijini prin donarea altor servicii de sănătate mintală pentru tineri, inclusiv Teenage Cancer Trust și Calm (Mental Health Charity).

După ce s-au întâlnit din întâmplare prin aplicația Houseparty în 2020, A1 x J1 au câștigat un succes inimaginabil la vârsta tânără de 16 și 18 ani, ca să nu mai vorbim că făceau acest lucru în circumstanțele fără precedent ale unei pandemii și ale școlii. A fost un an vârtej pentru stelele în devenire, care, în scurtul timp în care s-au cunoscut, au reușit imposibilul.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *