A1 x J1 face echipă cu Tion Wayne pentru piesa Night Away(Dance)
2022-03-05 19:49:00

A1 x J1 face echipă cu Tion Wayne pentru piesa “Night Away(Dance)”. După primul spectacol sold-out la O2 Academy Islington din Londra, duo-ul A1 x J1 s-a întors cu noul single, „Night Away (Dance)”, realizat împreună cu Tion Wayne.

Succesul duo-ului vine sub forma a două single-uri de top 5, o piesă certificată cu discul de platină și colaborări cu artiști ca KSI, SwitchOTR, Aitch, A Boogie Wit Da Hoodie, Deno și, mai recent, o nominalizare la BRIT.

Cu fragmente din „Night Away (Dance)” care circulă pe TikTok din ianuarie, așteptarea a fost mare. Piesa a avut deja peste 10.000 de creații video organice care au devenit virale pe Tik Tok, cu 4,5 milioane de vizualizări numai pentru conținutul lor de teaser și mii de distribuiri. „Night Away (Dance)” este deja pregătit să fie un succes.

La doar 16 și 18 ani, A1 x J1 ne amintesc de tinerețea lor, reimaginând piesa „On The Floor” al lui J-Lo într-o melodie modernă. O piesă jucăușă cu rap și cântec, „Dance” încorporează o chitară, menținând în același timp ritmuri sincopate pentru a-i oferi o atmosferă esențială de rap/trap.

„Piesa este un banger, ne-am distrat atât de mult făcând această melodie, iar Tion este ca un frate mai mare, așa că avea atât de mult sens să facem această piesă împreună”, a spus J1 despre noul single.

A1 adaugă: „Acest cântec este uptempo, este melodic, are fluxuri diferite, este un banger! Munca cu Tion în studio este un vibe, felul în care lucrează este atât de diferit”.

Rapstar-ul Tion Wayne, care a ajuns pe locul 1 în Marea Britanie cu piesa „Body”, își face prezența cu ritmuri puternice care se îmbină perfect cu percuția complexă a piesei.

După ce s-au întâlnit din întâmplare prin aplicația Houseparty în 2020, A1 x J1 au avut un succes neimaginabil la vârsta tânără de 16 și 18 ani, în timpul unor circumstanțe fără precedent din cauza pandemiei.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *