A1 x J1 si Mabel lanseaza melodia Deal Or No Deal
2022-06-27 18:26:31

A1 x J1 face echipă Mabel pentru “Deal Or No Deal”. În timp ce stilul lor unic de rap și parteneriatul înfloritor este remarcat ca o caracteristica a lor distinsă, A1 x J1 continuă să creeze valuri în industrie cu rework-urile unor melodii pop clasice. De data aceasta, „Finders Keepers” a lui Mabel este melodia care primește un upgrade creativ. Plină de farmec și un ritm trap, piesa este ușoară, menținând totuși o personalitate bogată în numele băieților, pentru a deveni imnul verii.

Succesul perechii vine sub forma a trei single-uri de top cinci, o piesă certificată cu discul de platină, colaborări cu artiști ca KSI, SwitchOTR, Aitch, Tion Wayne, A Boogie Wit Da Hoodie, Deno, Mae Muller și, mai recent, un premiu BRIT în 2022.

Vorbind despre colaborarea cu Mabel, A1 x J1 au spus: A1: „Lucrul cu Mabel a fost uimitor – a fost unul dintre colaboratorii noștri de vis de când am început, așa că este minunat să lucram cu ea. Mabel este uriașă, iar vocea ei este minunată”

Mabel a spus: „Când am auzit prima dată „Deal or No Deal” și sample-ul „Finders Keepers” pe care l-au folosit, am fost atât de încântată! A fost un moment atât de distractiv să faci parte din această piesă cu A1xJ1 și sunt foarte onorat să fac parte din călătoria lor!”

După ce s-au întâlnit din întâmplare prin aplicația Houseparty în 2020, A1 x J1 au câștigat un succes inimaginabil la vârsta tânără de 16 și 18 ani, ca să nu mai vorbim că în timp ce făceau acest lucru în circumstanțele fără precedent ale unei pandemii și ale școlii. A fost un an nebun pentru tinerii de 16 și 18 ani, care, în scurtul timp în care s-au cunoscut, au reușit imposibilul.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *