AAZAR face echipă cu French Montana, Mariah Angeliq, MC Zaac și Dany Synthe pentru piesa The Carnival
2022-04-30 12:23:00

AAZAR face echipă cu French Montana, Mariah Angeliq, MC Zaac și Dany Synthe pentru piesa “The Carnival”. După hit-ul său internațional din 2019, „Diva”, cu Swae Lee și Tove Lo (+42 de milioane de streamuri în întreaga lume), Alexis Duvivier, alias AAZAR, tocmai a încheiat un turneu în Asia și Europa, permițându-i să-și consolideze o bază de fani pe tot globul, cu peste 400 de spectacole în toată lumea.

În Franța, a câștigat premiul NRJ DJ Music pentru „Revelația anului” împotriva unor artiști precum Fisher, Gaullin și The Prince Karma, Marshmello, The Chainsmoker și chiar Robin Schulz.
DJ-ul/producătorul, cel mai recent star al scenei electronice franceze, este susținut de Tiestö, Kungs, Skrillex și DJ Snake. AAZAR a devenit una dintre noile voci ale celei mai trendy sfere electro-urbane a momentului, ducându-l pe scena Global Citizen de la Paris în 2021.

Astăzi, AAZAR dezvăluie cel mai recent single al său „The Carnival”, o colaborare formată din French Montana, Mariah Angeliq, Zaac și Dany Synthé. Fanii mai experimentați vor recunoaște eșantionul însorit și optimist din „La Vida Es Un Carnaval” a Celiei Cruz, poreclit La Reina de la Salsa.

AAZAR aduce un omagiu acestui clasic latino-american cu un mesaj pozitiv, cu atât mai necesar în prezent: „nu e nevoie să plângi, viața este un carnaval și e mai frumos să trăiești cântând”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *