Accidente fericite în Supersonic Love Machine de la Dominic Neill
2023-08-16 12:17:40

Break free, take me and let me begin…

Cântărețul și compozitorul premiat cu platină, cu sediul la Berlin, Dominic Neill, lansează “Supersonic Love Machine”, un imn energic Dance Pop pentru vară. Cu melodii atrăgătoare și o producție dance pop, piesa are doar vibrații pozitive.

“Supersonic Love Machine” a fost scrisă de Dominic Neill și Christopher Wall, care s-a ocupat și de producție.

,,Artiștii mereu vorbesc despre cum cântecele organice, care apar pur și simplu sunt cele mai bune. De multe ori, ăsta nu este adevărul, dar în cazul <<Supersonic Love Machine>>, este cel mai <<la întâmplare>> proces pe care l-am experimentat vreodată. Primele acorduri, prima temă și primele versuri care au ieșit din gura mea se regăsesc în piesă și nu aș putea fi mai fericit.” spune Dominic Neill.

Născut pe 28 aprilie 1992 în Johannesburg, Africa de Sud, călătoria muzicală a lui Dominic Neill a început cu un loc al 6-lea în sezonul 8 al emisiunii “Idols” la vârsta de 19 ani. A petrecut 3-4 ani navigând pe scena muzicală sud-africană, lansând muzică prin diverse proiecte. O colaborare cu producătorul Joe Louis a condus la succesul piesei “Better Day,” urmat de o avansare cu DJ Kent pe piesa “Love You Still.” După ce a primit o nominalizare la premiile South African Music Award, Neill a semnat contracte cu Universal și a lansat albumul său de debut “Out Of My League.” Artistul a realizat turnee extinse, stabilind, de asemenea, conexiuni în Berlin, unde în cele din urmă s-a mutat pentru a-și extinde orizonturile. Lansările cu eticheta WeAreDiamond, precum “Almost Love,” cu James Carter, și “Dancing In The Corner,” cu Roxy Tones, și câteva alte lansări au însemnat un număr total de peste 100 de milioane de stream-uri în doar câțiva ani. În 2021, a evoluat de la a fi un artist al colaborărilor, la unul care îți construiește propria carieră solo cu piesa “Where Do We Go,” câștigând popularitate și play-uri la radio în Germania. Lansări ulterioare solo precum “I’m On The Juice” și “That Guys” au solidificat reputația sa ca artist versatil. Cea mai recentă piesă a sa, “Supersonic Love Machine,” o colaborare cu Christopher Wall, cuprinde stilul său muzical divers, dar și abordarea temelor sezoniere. Dominic Neill continuă să evolueze ca artist independent și să fie cunoscut pentru abilitățile sale vocale și de compoziție.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *