Acesta este hitul verii! X2 lansează “Moka”!
2017-07-17 19:08:56

Epic Entertainment și Sprint Music lansează un nou proiect muzical, X2, format din Levent Sali și Claudiu Zamfira, cunoscuți pentru numeroase piese lansate solo. Primul single X2 se numește “Moka”, este produs în studioul Epic Entertainment de către Doddy, Tulea Dănuț, JayOh și Peter Zaad, și beneficiază și de un videoclip regizat de Emanuel Soare.

“Pentru cine întreabă ce este X2 și de ce acest nume, am un mic răspuns. Eu și prietenul meu Claudiu Zamfira am ajuns la Epic Entertainment pentru o colaborare. Cunoscându-l pe Doddy și stând la o discuție, el a decis să formeze acest X2. De ce acest nume? Pentru că suntem doi. Ca o înmulțire. Sper să fim plăcuți și să va bucurăm cu proiectele noastre. “Moka” este prima piesă din acest concept și vrem să arătăm că până la urmă dragostea este moca…. și nu trebuie să fim materialiști….”, a declarat Levent Sali.

“După prima colaborare cu Levent, am primit un feedback pozitiv din partea oamenilor! Totul s-a întâmplat spontan în studio, într-o discuție cu Doddy, care ne-a propus să formăm un proiect nou, numit X2, pe lângă activitățile noastre! Dorim să aducem un aer fresh în industrie! Sperăm ca piesele noastre să fie pe placul publicului și să ne urmărească activitatea de acum înainte!”, a adăugat Claudiu Zamfira.

Așadar, acestea fiind spuse, vă invit cu mare drag să urmărim împreună videoclipul piesei “Moka”, apoi vă aștept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *