ACRAZE face echipă cu Goodboys pentru piesa Believe
2022-10-07 17:15:21

ACRAZE face echipă cu Goodboys pentru „Believe”. Aceasta se inspiră din refrenul piesei „Toca’s Miracle”, o combinație dintre „I Need a Miracle” al lui Coco și „Toca Me” de la Fragma, care a ajuns pe primul loc în UK Official Singles Chart în anul 2000.

„În călătoria către succes este inevitabil să auzi „nu” mai mult decât auzi „da””, spune ACRAZE. „Să cred în mine când nimeni altcineva nu a făcut-o
a fost lucrul pe care am învățat să-l fac cel mai bine. Această piesă este o adevărată reprezentare a ceea ce am simțit în momentele de jos ale vieții mele. Sper să vă placă „Believe” la fel de mult pe cât ne-a plăcut și nouă.”

Debutul live al piesei „Believe” a avut loc în timpul turneului lui ACRAZE din această vară, Do It To It – o serie de 50 de concerte care l-au dus în 19 țări, printre care se numără și festivalurile Ultra, Tomorrowland, Sensation și multe altele. De asemenea, artistul a cântat alături de DJ Snake la spectacolul său de la Parc des Princes, Paris, unde au avut un public de 80.000 de spectatori.
Videoclipul piesei „Believe” oferă fanilor o imagine de ansamblu asupra momentelor importante din timpul concertelor. Turneul de toamnă a lui ACRAZE include spectacole la Breakaway Carolina, EDC Orlando și Seismic Dance Festival.

Compus din Joshua Grimmett și Ethan Shore, duo-ul de producători Goodboys, cu vânzări de platină, a avut concerte în fața unor mulțimi numeroase de oameni. Trupa Goodboys este cunoscută pentru hituri internaționale, precum colaborarea lor nominalizată la GRAMMY® cu Meduza, „Piece of Your Heart”, „Lose Control” cu Meduza cu Becky Hill sau „Goodbye” cu Imanbek.

Lansată în august 2021, piesa  „Do It To It” de la ACRAZE (ft. Cherish) a câștigat premiul iHeartRadio Music Award 2022 pentru Piesa Dance al anului. Certificat cu minim discul de aur în 14 țări, inclusiv SUA, cântecul a ocupat fruntea topului Beatport, a apărut în Top 15 al Billboard 200 global și a intrat în primele 20 de poziții în U.S. Top 40 Radio. Videoclipul oficial a strâns peste 500 de milioane de vizualizări pe YouTube. „Do It To It” a fost selectată de Pepsi Wild Cherry pentru o campanie publicitară majoră.

ACRAZE a câștigat sprijinul lui Tiësto, Diplo, DJ Snake, The Chainsmokers, Steve Aoki, Chris Lake, Zedd, Martin Garrix și altor artiști. „Do It To It” (More Remixes?!) – lansat în august 2022 – include contribuții de la Hugo Cantarra, YOOKIE, Tom & Collins și ACRAZE însuși, în timp ce Tiësto, Subtronics, Andrew Rayel, Sub Focus și Rated R au fost prezenți pe primul volum de remix-uri.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *