ACRAZE face echipă cu Paige Cavell pentru The Otherside
2023-05-05 18:22:07

ACRAZE face echipă cu Paige Cavell pentru “The Otherside”. Vocea puternică a lui Cavell și producția palpitantă și nuanțată a lui ACRAZE se combină pentru a crea un banger triumfător.

„The Otherside reprezintă o sărbătoare a creșterii personale și a depășirii adversității”, spune ACRAZE. „A ști să te iubești pe tine însuți este ceva greu de făcut pentru oameni. Dar odată ce cunoști sentimentul, acesta este unul dintre cele mai bune sentimente.”

ACRAZE, care a fost premiat cu locul 1 în topul Billboard’s Top New Dance/Electronic Artists 2022, își va continua turneul mondial masiv din 2023 cu un spectacol la clubul de noapte Encore din Las Vegas în această seară. Cursa include spectacole la Lollapalooza din Chicago și EDC din Las Vegas, o rezidență în Las Vegas și spectacole în Coreea de Sud, Canada, Spania, Columbia și Brazilia. S-a întors recent în SUA după o serie de show-uri in Australia.

Hitul revoluționar „Do It To It” (ft. Cherish), care a fost certificat cu discul de platină, a acumulat peste 16 miliarde de stream-uri. Piesa a intrat în Top 20 la Top 40 radio, a câștigat premiul iHeartRadio Music Award 2022 pentru Dance Song of the Year în SUA și a fost selectată de Pepsi Wild Cherry pentru o campanie publicitară majoră.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *