ACTORUL DIN CAMERA 609 LANSEAZĂ UN NOU SINGLE
2024-02-26 18:50:52

Emanuel Cîrstea lansează un nou single, ARMĂ ALBĂ, o piesă de dragoste cu o poveste pe care cu toții am trăit-o la un moment dat. Melodia are un sound actual și un vibe ce va face ascultătorii să dea play piesei iar și iar încă de la prima audiție.

Emanuel a lăsat deoparte rețeta obișnuită a unei lansări de single și a decis să împărtășească pasaje din piesă cu fanii săi pe TikTok încă de dinaintea filmării videoclipului, iar sound-ul a devenit viral în foarte scurt timp. Artistul i-a lăsat pe urmăritorii și fanii de pe rețelele de socializare să fie cei care decid regia videoclipului pentru single-ul Armă Albă.

“Știu că dragostea e cel mai frumos lucru de pe pământ, dar uneori reversul ei poate fi dureros. N-ai nevoie de obiecte să provoci suferință, o dragoste neîmplinită poate să doară mult mai rău. Așa e și în povestea piesei “Armă Albă”. Am trăit, am scris și am cântat fiecare emoție din versurile piesei și sper să nu rămâneți cu “inima oarbă” într-o relație care nu are viitor! “, spune Emanuel.

Single-ul „Armă Albă” este lansat de Emanuel Cîrstea ca artist independent. Melodia a fost scrisă și produsă în studio-ul ALDI Records de către Alexandra Dinu, Robi Velisar și Emanuel Cîrstea.
Emanuel Cîrstea este un artist complet, acesta cântă și compune piese proprii și se bucură de o carieră de peste 15 ani în domeniul muzical. De la vârsta de 8 ani a descoperit muzica iar de-atunci a cântat pe mari scene din România și din străinătate alături de artiști cunoscuți precum Nico, dirijorul și compozitorul Andrei Tudor, Alexandra Crișan și mulți alții. Și asta nu e tot, Emanuel are deja pregătite noi piese pe care urmează să le lanseze în perioada următoare.

Pasiunea pentru muzică se împletește frumos cu noul său drum, cel al actoriei, unde Emanuel poate fi văzut în rolul lui Victor Popescu, un medic din serialul Camera 609 de pe Antena1. De asemenea, el joacă și într-un serial ce va putea fi vizionat pe Netflix alături de Florin Piersic Jr. și Ana Ularu.

Emanuel se bucură și de aprecierea urmăritorilor de pe rețelele social media, în special pe Instagram și Tik Tok acolo unde are deja creată o comunitate activă și organică.

 

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *