ADAM - "Fructul oprit"
2019-02-26 16:29:53

ADAM este noul concept de artist care provoaca limitele comercialului autohton cu un sound pop/funk complet original pentru piata din romania.
Combinatia de versuri provocatoare imbinate cu un stil de scriitura aproapiat de standardele poeziei neomoderniste lasa loc imaginatiei ascultatorului de a patrunde intr-un univers metaforic complet nou. Toate acestea fiind impachetate sub forma unei melodii ce abordeaza 3 stiluri diferite de interpretare. Strofele recitate pe un ritm urban inspiar din hip-hop, pre refrenul o cobinatie intre recitat si cantat, iar refrenul o explozie de voce pe o linie melodica ce iti va ramane in minte inca de la prima auditie si pe care sigur o vei fredona zile in sir. Ce ti-ai putea dori mai mult?
Iar asta nu e tot ce ne-a pregatit, tot ceea ce ati citit mai sus este cuprins doar in prima piesa “Fructul oprit”, dar din ceea ce am vazut si ascultat pe paginile de Social Media ale artistului am dedus ca acesta are gata un intreg album cu piese in multe stiluri si sounduri.
Putem specula chiar ca albumul este impachetat intr-un mod tip poveste, piesele avand legatura intre ele si generand o imagine complet diferita atunci cand sunt ascultate in ordine.
Intrebat fiind de aceste speculatii artistul a declarat doar: “Orice e posibil, e de datoria mea sa vin cu ceva nou si sa va surprind de la piesa la piesa. Stati cu ochii pe mine si veti vedea exact ce am pregatit. Nu suntei pregatiti pentru ce am pregatit.”
Acestea fiind spuse, se pare ca tot ce ne ramane de facut este sa il urmarim si sa vedem ce ne pregateste.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *